Herberia Ceramiche

Het Italiaanse tegelmerk Herberia Ceramiche staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit en esthetisch aantrekkelijke ontwerpen, waarmee het een prominente positie inneemt in de wereld van hoogwaardige keramische tegels.

Als u op zoek bent naar een scherpe prijs voor een tegel uit het assortiment van Herberia Ceramiche dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres. Wij maken u graag een geheel vrijblijvende offerte op en geven daarnaast ook advies op maat. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Enter voor meer informatie en inspiratie. Heeft u nog vragen over dit merk? Neem dan contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het merk Herberia Ceramiche

De tegelcollecties van Herberia Ceramiche weerspiegelen een tijdloze elegantie. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, van klassiek tot eigentijds, waarbij aandacht voor detail en innovatieve technologieën de boventoon voeren. Herberia Ceramiche legt de lat hoog als het gaat om de productie van keramische tegels van topkwaliteit, waardoor elke ruimte wordt getransformeerd tot een meesterwerk van design en duurzaamheid. Het merk heeft haar stempel gedrukt op de tegelindustrie met een indrukwekkende verzameling tegels die getuigen van meesterschap en passie voor design.

Een veelzijdig assortiment

De exclusieve ontwerpen van dit merk worden gekenmerkt door verfijnde kleurenpaletten en texturen die zorgen voor een gevoel van luxe en warmte. De tegels worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, wat resulteert in een product dat niet alleen mooi is om te zien, maar ook bestand is tegen de tand des tijds. Bij Regge Tegels & Vloeren begrijpen we dat elk project uniek is en zijn eigen specifieke eisen heeft. Daarom biedt Herberia Ceramiche een veelzijdige collectie die geschikt is voor diverse toepassingen, van vloeren tot wandbekleding en zowel voor residentiële en commerciële projecten.

Tegels van Herberia Ceramiche kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Heeft u interesse in een tegel van Herberia Ceramiche? Blader dan gerust eens door onderstaand aanbod. Uiteraard heten wij u ook graag van harte welkom in onze showroom in Enter, waar we deze prachtige tegels graag laten zien. Bent u echter op zoek naar een specifieke tegel van dit merk? Dan adviseren wij om eerst contact op te nemen. Wij kunnen dan voor u nakijken of deze tegel in de showroom aanwezig is, anders kunt u altijd een sample opvragen. Bent u met een zakelijk project bezig? Neem dan via het zakelijke contactformulier contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van Herberia Ceramiche collecties