Equipe Tegels

Het in 1999 opgerichte Equipe Tegels is na een snelle groei een tegelfabrikant van format geworden. Equipe Tegels is op het moment een van de grootste aanbieders van voornamelijk kleinformaat vloer- en wandtegels. Iedere serie van Equipe Tegels brengt een speciaal en uniek karakter in iedere ruimte! Regge Tegels & Vloeren biedt u graag een scherpe prijs aan samen met een goed advies op maat.

Op zoek naar de scherpste prijs voor de tegels van Equipe samen met bijpassend advies? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres! Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen of mailen. Of neem hier contact met ons op.

Product info

Enkele series van Equipe Tegels

Equipe Ceramicas; Small Tiles, Big Design

Equipe Ceramicas is opgericht in 1999 en sindsdien uitgegroeid tot een bepalend bedrijf op het gebied van klein-formaat keramische vloer- en wandafwerkingen. Al sinds de oprichting is Equipe bezig met de focus op keramische tegels in kleiner formaat, met opvallende designs en hoogwaardige kwaliteit. Dit heeft zich geuit in het assortiment van Equipe Ceramicas, dat vol is van prachtige designs met kleurnuances en formaten die zeker uniek zijn. Niet voor niets vinden vooral designers en interieurontwerpers al jarenlang oplossingen binnen het assortiment van Equipe Ceramicas. Door goed contact naar de klant toe, is Equipe een bedrijf dat transparant, flexibel en innovatief is.

Equipe Tegels assortiment

De keramische klein-formaat tegels uit het assortiment van Equipe Tegels zijn producten met een unieke stijl, maar die zeker ook kwalitatief hoogstaand zijn. Formaten van bijvoorbeeld 10x10 cm en 20x20 cm zijn eerder standaard dan afwijkend binnen dit assortiment. Ook de kleurafwerkingen zijn zeer uitlopend, met opvallende kleuren die andere merken vaak niet aanbieden. Equipe Tegels heeft hier juist de specialiteit van gemaakt! Wilt u uw vloer of wand een niet vaak getoond karakter geven en verzekerd zijn van een goede kwaliteit aan keramische tegels? Kies dan een tegel uit het assortiment van Equipe tegels.

Equipe Wandtegels

Waar het merk Equipe vooral bekend om staat zijn de wandtegels uit dit assortiment. De Equipe wandtegels worden gekenmerkt door kleinere formaten. De kleinere formaten van de wandtegels worden weer voorzien van een prachtige afwerking. Deze afwerking is bijvoorbeeld een opvallende kleur. Of een fraai design. Op deze manier kunnen Equipe wandtegels het kenmerkende aspect worden van uw nieuwe badkamer of keuken!

Regge Tegels & Vloeren adviseert graag over Equipe Tegels

Equipe Tegels in Nederland vindt u tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren, doordat wij een directe importeur zijn. Ook hebben wij ruime ervaring bij de inzet van deze klein-formaat tegels. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopmedewerkers, of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Een vrijblijvende offerte aanvragen voor direct een scherpe prijs kan natuurlijk ook. Voor een zakelijk project op zoek naar Equipe tegels? Ook dan kunt u bij Regge Tegels & Vloeren langskomen. Neem in dat geval direct contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen