Equipe Tegels

Het in 1999 opgerichte Equipe Ceramicas is na een snelle groei een tegelfabrikant van format geworden. Equipe is op het moment een van de grootste aanbieders van voornamelijk smalle vloer- en wandtegels. Equipe Tegels brengen een speciaal en uniek karakter in iedere ruimte!

Op zoek naar de scherpste prijs voor de tegels van Equipe samen met bijpassend advies? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres! Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Staat de tegel die u zoekt hier niet bij of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Enkele series van Equipe Ceramicas

Equipe Tegels assortiment

De keramische tegels van Equipe zijn producten met een unieke stijl, maar die zeker ook kwalitatief hoogstaand zijn. De specialiteit van Equipe is het ontwikkelen van smalle vloer- en wandtegels. Door goed contact naar de klant toe, is Equipe een bedrijf dat transparant, flexibel en innovatief is.
Equipe Ceramicas is ook gericht op een duurzame productie van het keramiek. Zo zijn de keramische tegels van Equipe gemaakt van gerecycled materiaal, zijn deze makkelijk te onderhouden, en is er weinig water voor de schoonmaak nodig. Bovendien zijn alle productielijnen er op gericht om de CO2 uitstoot , en hiermee de schade aan het milieu, zo laag mogelijk te houden waardoor niet alleen de consument geniet, maar ook bijgedragen wordt aan een betere wereld.

De series van Equipe Ceramicas lopen zeer uiteen wat een grote verscheidenheid en dus een ruime keuzemogelijkheid creëert. Steen- hout of cementlook, alles is te vinden in de speciale smalle formaten van Equipe. Equipe Tegels produceert dus hoogwaardig en stijlvol keramiek, met specialiteit in de smallere formaten, maar draagt ook bij aan het verbeteren van het milieu.

Equipe Tegels kopen?

Op zoek naar Equipe Ceramicas tegels of wilt u meer informatie? Neem dan hier contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bent u designer of architect? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen