Equipe Bardiglio

De Equipe Bardiglio is een marmerlook keramische tegel speciaal geproduceerd in klein formaat. Een unieke marmerlook wordt fraai overgenomen in keramiek. Door vele verschillende textuur ontwerpen is er een grote verscheidenheid aan texturen aan het oppervlak.

Interesse in deze prachtige tegelcollectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom voor inspiratie en advies langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook atlijd contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Equipe Bardiglio Collectie:

Equipe Bardiglio tegelcollectie

De Equipe Bardiglio tegelcollectie kent gevarieerde texturen aan het oppervlak. Dit levert een fraai en levendig textuur spel op waardoor deze tegel altijd in het oog zal springen en een ruimte een fantastische en levendige sfeer zal toe kennen. Geef de ruimte de klasse en luxe van marmer door te kiezen voor de Equipe Bardiglio! Vele ruimtes kunnen worden verfraaid met deze unieke collectie aan klein formaat tegels.

Bardiglio kleuren en afmetingen

Bardiglio tegelcollectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Bardiglio is te verkrijgen in de kleuren:
– Bardiglio Light
– Bardiglio Dark

De Bardiglio is te verkrijgen in de afmetingen:
7.5×15 cm, 7.5×30 cm, 17.5×20 cm (hexagon formaat)

Equipe Bardiglio kopen?

Op zoek naar de Equipe Bardiglio of wilt u meer informatie? klik dan hier voor ons contact formulier of vraag hier vrijblijvend een offerte aan!
Bent u designer of architect? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen