Equipe Magma

De Equipe Magma is een collectie keramische tegels die wordt gekenmerkt door kleine formaten samen met een opvallend kleurpalet. Dit kleurenpalet bestaat uit kleuren die niet vaak voorkomen bij vloer- en wandtegels. Dit kleurenpalet samen met de kleine formaten maken de Equipe Magma tegels een unieke mogelijkheid om uw vloer of wand te verfraaien, voor zowel grotere als kleinere projecten.

Wilt u meer informatie over de Magma collectie? Neem dan contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom om advies en inspiratie te krijgen van ons. Wilt u een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Afbeeldingen van de Magma collectie

Equipe Magma collectie

De Equipe Magma collectie bestaat uit 10, opvallende, kleuren die het kleurenpalet van deze collectie zo bijzonder maken. De afmetingen, 13,2×13,2 cm en 6,5×20 cm, zijn vierkant en rechthoekig. Hierdoor zijn er vele verschillende tegeltexturen op uw vloer en wand mogelijk. Dit zorgt ervoor dat de Magma collectie nooit saai op het oog zal vallen.

Equipe Magma toepassing

De Magma is uitermate geschikt voor toepassingen binnenshuis, zoals keukens of badkamers. Maar de Equipe Magma collectie leent zich ook uitstekend voor grotere projecten van bijvoorbeeld hotels of restaurants. Overal waar de collectie gebruikt wordt, brengt de collectie een eigen karakter in de ruimte.

Kleuren en afmetingen van de collectie

Magma collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Magma White
– Magma Sahara
– Magma Autmumn
– Magma Coral Pink
– Magma Burgundy
– Magma Grey Stone
– Magma Aquamarina
– Magma Malachite
– Magma Sea Blue
– Magma Black Coal

Afmetingen:
13,2×13,2 cm, 6,5×20 cm

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen