Equipe Woodland

Equipe Woodland is een keramische houtlook-tegel verkrijgbaar in kleinere formaten wat deze tegel meteen de unieke eigenschappen meegeeft. Deze kleinere formaten in houtlook zijn uitzonderlijk binnen de tegelwereld en geven de tegel een uniek karakter. Neem met de Equipe Woodland een tegel

De Woodland collectie vindt u tegen zeer scherpe prijzen bij Regge Tegels & Vloeren. Benieuwd naar deze scherpe prijzen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Woodland collectie:

Equipe Woodland tegelcollectie

Het unieke karakter van deze serie, komt door de vele verschillende texturen die deze serie bevat. Door kleinere formaten zijn er meer tegels nodig binnen een ruimte, wat tot de grote verscheidenheid in texturen leidt en een levendig-ogend oppervlak zal geven.

Equipe Woodland toepassing

Deze tegelcollectie is perfect voor ruimtes waarbij een natuurlijke, rustige en landelijke uitstraling in houtlook gezocht wordt. De 4 neutrale kleurschakeringen geven ook nog eens de mogelijkheid om deze vloer naar wens aan te passen.

Woodland kleuren en afmetingen

De Woodland is te verkrijgen in de kleuren:
– Woodland Grey
– Woodland Natural
– Woodland Toast
– Woodland Honey

De Woodland is te verkrijgen in de afmetingen:
20×20 cm, 10×30 cm

Equipe Woodland collectie kopen?

Op zoek naar de Equipe Woodland of wilt u meer informatie klik dan hier voor ons contact formulier. Voor de scherpste prijs kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.
Bent u designer of architect? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen