Equipe Artisan

De Equipe Artisan serie is een bijzonder fraaie smal formaat keramische tegelcollectie. De inspiratie voor deze tegels is gehaald uit de Marokkaanse Zelliges tegels. Deze tegels zijn zeer bijzondere tegels die handgemaakt zijn uit natuurlijk klei. Met de Artisan wordt een kwalitatief verbeterde versie van Zelliges tegels in keramiek aangeboden. Met hoogglans glazuur en fraaie sprekende kleuren geeft u de ruimte een luxueuze en fantastische uitstraling.

Regge Tegels & Vloeren kan de Artisan collectie aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom om advies en inspiratie van onze verkopers te krijgen. Ook denken wij met architecten en designers graag mee bij grotere projecten. Bent u architect, designer of interieurontwerper? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Afbeeldingen van de Artisan collectie:

Equipe Artisan collectie

De kleine formaten samen met de prachtige hoogglans zijn uniek in de tegelwereld. De lichtere tot donkere kleurtinten zijn te verkrijgen in 10 variaties, wat een ruime keuze geeft om de kleur naar wens aan te passen. Deze tinten zijn met elkaar te combineren wat leidt tot fraai ogende combinaties die elke ruimte uniek maken! Deze combinaties maakt de Artisan collectie uniek. Kortom, de Artisan neemt de authentieke uitstraling en schoonheid van Marokkanse Zelliges over in kwalitatief beter keramiek. Het hoogglans glazuur aan het oppervlak maakt deze tegel uniek. Artisan is ideaal voor bijvoorbeeld keuken, badkamer of sanitaire ruimtes!

Equipe Artisan toepassing

De Artisan van Equipe is populair onder architecten en designers. Hiermee worden grotere projecten vaak van een unieke uitstraling voorzien. Maar ook bij u thuis is de Artisan de ideale uitkomst om een fraaie look met glans te creëren.

Artisan kleuren en afmetingen

De Artisan is de te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Artisan Shite
– Artisan Ochre
– Artisan Rose Mallow
– Artisan Burgundy
– Artisan Gold
– Artisan Moss Green
– Artisan Colonial Blue
– Artisan Aqua
– Artisan Alabaster
– Artisan Graphite

Afmetingen:
13,2 cmx13,2 cm, 6,5×20 cm

Equipe Artisan kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan voor de Artisan de scherpste prijs geven. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen. Bent u designer of architect? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen