Equipe Artisan

De Equipe Artisan serie is een bijzonder fraaie smal formaat keramische tegelcollectie. De inspiratie voor deze tegels is gehaald uit de Marokkaanse Zelliges tegels. Deze tegels zijn zeer bijzondere tegels die handgemaakt zijn uit natuurlijk klei. Met de Artisan wordt een kwalitatief verbeterde versie van Zelliges tegels in keramiek aangeboden. Met hoogglans glazuur en fraaie sprekende kleuren geeft u de ruimte een luxueuze en fantastische uitstraling.

Regge Tegels & Vloeren kan de Equipe Artisan collectie aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom om advies en inspiratie van onze verkopers te krijgen. Voor meer advies kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Vrolijke kleuren met de Equipe Artisan

De kleine formaten samen met de prachtige hoogglans zijn uniek in de tegelwereld. De lichtere tot donkere kleurtinten zijn te verkrijgen in 10 variaties, wat een ruime keuze geeft om de kleur naar wens aan te passen. Deze tinten zijn met elkaar te combineren wat leidt tot fraai ogende combinaties die elke ruimte uniek maken! Deze combinaties maakt de Artisan collectie uniek. Kortom, de Equipe Artisan neemt de authentieke uitstraling en schoonheid van Marokkanse Zelliges over in kwalitatief betere keramische tegels. Het hoogglans glazuur aan het oppervlak maakt deze tegel uniek. Artisan is ideaal voor bijvoorbeeld keuken, badkamer of sanitaire ruimtes! Niet voor niets is de Equipe Artisan eigenlijk de populairste collectie van Equipe Tegels.

De toepassing van deze tegels

De Artisan van Equipe is populair onder architecten en designers. Hiermee worden grotere projecten vaak van een unieke uitstraling voorzien. Maar ook bij u thuis is de Artisan de ideale uitkomst om een fraaie look met glans te creëren. Voor badkamers en keukens is de Equipe Artisan een vaak gekozen oplossing om nog net iets meer karakter aan een ruimte te geven. Vooral als wandtegels wordt de Equipe Artisan toegepast. De populairste kleuren hiervoor uit deze collectie zijn de Equipe Artisan Moss Green, Artisan White en de Artisan Colonial Blue.

Met een zakelijk project bezig?

Architecten of interieurdesigners maken graag gebruik van de vrolijke looks uit de Equipe Artisan collectie. Ook bij deze of andere zakelijke projecten adviseren wij graag over de toepassing van deze tegels. Bent u voor een zakelijk prjoect op zoek naar de Artisan tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Artisan kleuren en afmetingen

De Equipe Artisan is de te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Artisan Shite
  • Artisan Ochre
  • Artisan Rose Mallow
  • Artisan Burgundy
  • Artisan Gold
  • Artisan Moss Green
  • Artisan Colonial Blue
  • Artisan Aqua
  • Artisan Alabaster
  • Artisan Graphite

Afmetingen:
13,2 cmx13,2 cm, 6,5×20 cm

Regge Tegels & Vloeren biedt een scherpe prijs voor de Equipe Artisan collectie

Regge Tegels & Vloeren kan voor de Equipe Artisan de scherpste prijs geven, samen met een bijpassend advies. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom om deze tegels te bekijken. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Bent u designer of architect? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie: