Cerdomus Tegels

Cerdomus Ceramiche is een Italiaanse keramische tegelproducent met ruim 40 jaar ervaring. Door samenwerkingen met architecten en designers is Cerdomus uitgegroeid tot een topmerk met een indrukwekkende collectie keramische tegels.

Lees meer over Cerdomus Tegels

Cerdomus tegels

De keramische tegels van Cerdomus zijn slijt-, kras- en kleurvast. Door het aanbieden van verschillende series, kleuren en formaten is elke ruimte uniek in te richten. De meest populaire tegelseries zijn de Barrique, Impero en Stage Pointe. De tegelseries van Cerdomus bevatten o.a. decoratietegels met prachtige unieke patronen.

Cerdomus Barrique

De Barrique tegelseries stralen de natuurlijke warme kleuren van hout uit. Deze tegels onderscheiden zich door de uitstraling van verouderd hout te gebruiken. De prachtige uitstraling van hout maar dan met alle voordelen van keramiek. Het keramisch parket is verkrijgbaar in diverse kleuren, zo vindt u precies de houtkleur die past bij uw stijl en wensen!

Cerdomus Impero

De Impero tegelserie maakt gebruik van de ongetemde kleuren van natuursteen, aangevuld met een speciale oppervlaktebehandeling. Dankzij de natuurlijke aderen in steen en subtiele kleurverschillen worden prachtige tegels gevormd die elke ruimte speciaal maken.

Cerdomus Stage Pointe

De Stage Pointe tegelserie omvat keramische parket met een prachtige frisse houten uitstraling. Deze tegelserie staat bekend om haar bijzondere kleur en stijl. Met mogelijkheden voor verschillende legpatronen biedt de Stage Pointe tegelserie de mogelijkheid een unieke vloer te leggen in elke ruimte.

Het volledige assortiment beslaat de volgende tegelseries:

Anima,Dynasty,Pietra d’Assisi,Arya,Elite Collection,Pietra di Borgogna,Avenue,Epic,Portico,Barrique,Forge,Regis,Basic
Impero,Rok,Benchmark,Kyrah,Savanna,Chrome,Lefka,Sculpture,Club,Lefka Maxi,Stage Pointe,Contempora,Lily,Tableau,Dome,Metalskin.
Wave,Durable,Over,Wood.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Cerdomus of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!