Cerdomus Tegels

Cerdomus Ceramiche is een Italiaanse keramische tegelproducent met ruim 40 jaar ervaring. Door samenwerkingen met architecten en designers is Cerdomus uitgegroeid tot een topmerk met een indrukwekkende collectie keramische tegels.

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Cerdomus aanbieden tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cerdomus assortiment

De keramische tegels van Cerdomus Ceramiche zijn slijt-, kras- en kleurvast. Door het aanbieden van verschillende series, kleuren en formaten is elke ruimte uniek in te richten. De meest populaire tegelseries zijn de Barrique, Impero en Stage Pointe. De tegelseries van Cerdomus bevatten o.a. decoratietegels met prachtige unieke patronen.

Technologische innovatie, dynamiek, productonderzoek, een passie voor design en samenwerking met bouwers en ontwerpers: al meer dan veertig jaar projecteert Cerdomus made in Italy stijl en kwaliteit op de internationale markten. Cerdomus is een toonaangevende producent van keramiek, dat door de productie-expertise en geconsolideerde technologische kennis een bedrijf is dat in staat is trends te zetten op het gebied van eigentijds interieurontwerp, samenwerkingsverbanden op te bouwen en samen te werken met ontwerpers, producten aan te bieden die zich in de voorhoede van de technologie bevinden en de voorkeur van klanten over de hele wereld te winnen.

Cerdomus Tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Cerdomus of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment van Cerdomus: