Cerdomus Omnia

Stap binnen in de betoverende wereld van Cerdomus Omnia, een unieke collectie van prachtige keramische tegels die de schoonheid van designer marmer omarmen. Met een frisse, veelzijdige benadering brengen deze tegels een magische sfeer in zowel binnen- als buitenomgevingen. Duik in de wereld van Cerdomus Omnia en ontdek hoe deze collectie de perfecte balans vindt tussen complexiteit, veelzijdigheid en duurzaamheid. Direct benieuwd naar een prijsopgave? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Of neem contact met ons op voor meer informatie over deze keramische marmerlook tegels.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De magie van marmer met de Cerdomus Omnia

Cerdomus Omnia collectie is meer dan alleen maar keramische tegels; het is een viering van de magie van marmer. De collectie omvat een prachtige reeks ontwerpen die de natuurlijke aderen en patronen van echt marmer weerspiegelen. Of u nu kiest voor de klassieke elegantie van Carrara-marmer of de warme tonen van travertijn, Cerdomus Omnia biedt een indrukwekkende variëteit aan marmerlooks die uw ruimte verrijken met verfijning en stijl. De Omnia collectie bevat 7 levensechte marmerlooks. Deze marmerlooks zijn verkrijgbaar in 4 formaten.

Kleuren en afmetingen

De Cerdomus Omnia tegels zijn verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Omnia Statuario
  • Omnia Calacatta
  • Omnia Macchia Vecchia
  • Omnia Camouflage
  • Omnia Hermitage
  • Omnia J'Adore
  • Omnia Galaxia

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 120x102 cm, 120x280 cm

Een marmerlook voor iedere ruimte

Cerdomus Omnia straalt uit in zijn complexiteit en veelzijdigheid. De marmerlook tegels zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën, waardoor ze duurzaam en bestand zijn tegen dagelijkse slijtage. Of het nu gaat om een drukke keuken, een stijlvolle woonkamer of een badkamer. De Cerdomus Omnia biedt een duurzame oplossing die zijn schoonheid behoudt, zelfs in veeleisende omgevingen.

Cerdomus Omnia marmerlook tegels bij Regge Tegels & Vloeren

De fraaie marmerlook tegels uit de Cerdomus Omnia collectie bieden wij u bij Regge Tegels & Vloeren aan tegen een scherpe prijs. Naast een scherpe prijs geven wij natuurlijk ook graag advies over de collectie. Voor advies en voor meer informatie bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Bent u met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar een tegel uit Omnia collectie? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de collectie