Marmerlook Tegels

Marmer is een tijdloos materiaal door de elegante en klassieke uitstraling. Niet voor niets wordt dit materiaal al eeuwenlang in verschillende toepassingen gebruikt.

De elegantie van marmerlook tegels

Marmer is een tijdloos materiaal door de elegante en klassieke uitstraling. Niet voor niets wordt dit materiaal al eeuwenlang in verschillende toepassingen gebruikt. Regge Tegels & Vloeren biedt een ruim assortiment aan keramische marmerlook tegels. Deze tegels hebben wel alle prachtige kenmerken van marmer, maar in de voordelen van keramiek.

Wilt u meer informatie over marmerlook tegels uit ons assortiment? Neem dan gerust eens contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom. Een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor een scherpe prijsopgave kan natuurlijk ook.

Stoer, elegant of klassiek; Allemaal mogelijk met Marmerlook Tegels

Marmer staat bekend om de chique uitstraling. Deze uitstraling wordt gekenmerkt door de kleurnuances en aderpatronen. Met deze kenmerken voelt het marmer ook levendig aan. Allerlei natuurlijke marmersoorten zoals calacatta, travertino, of nero marquina met een breed scala aan kleuren zijn verkrijgbaar in ons assortiment aan marmerlook tegels.

De voordelen van keramische marmerlook tegels

Het voordeel van marmertegels uit ons assortiment is het keramische materiaal. Door het keramische materiaal zijn de marmerlook tegels kleur, kras en slijtvast en daarnaast onderhoudsvrij. Dit zijn voordelen die echt marmer niet heeft.

Marmerlook wandtegels

Aan de wand worden marmerlook tegels vaak gebruikt voor de klassieke uitstraling. Dit kan in grotere maar ook in kleinere formaten. Zo zijn aan de wand formaten van bijvoorbeeld 30x60 cm verkrijgbaar, maar ook in XL-formaten van bijvoorbeeld 120x240 cm om uniforme oppervlakken te maken.

Marmerlook vloertegels

Marmerlook vloertegels zijn ook verkrijgbaar in ons assortiment, in de stijl naar uw wens. Voor de vloer zijn dit vaak stevigere keramische tegels dan bijvoorbeeld voor de wand, om ook in drukke ruimtes te kunnen verwerkt. En dan kunt u natuurlijk een keer iets laten vallen op de vloer. Geef ook de vloer het gevoel van stijl met marmerlook vloertegels.

Marmerlook in de badkamer

Een ruimte waar vaak wordt gekozen voor marmer tegels, is de badkamer. Dit past dan ook helemaal in de moderne interieurtrends. Wanneer u hierbij kiest voor keramische tegels uit ons assortiment, zijn de marmerlook tegels ook vochtbestendig en onderhoudsarm! Oftewel, ideaal voor de badkamer.

Kom inspiratie op doen in onze showroom

Meer inspiratie en informatie op doen voor marmerlook tegels? Dan bent u van harte welkom bij Regge Tegels & Vloeren in de showroom. Wij tonen u hier graag onze series keramische marmertegels samen met advies van onze verkopers. Direct meer informatie krijgen? Neem dan contact met ons op.

Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen