Badkamers Deventer

Wij hebben twee badkamers mogen voorzien van diverse soorten keramische wand- en vloertegels.

Het project Badkamers Deventer

Bij dit project in Deventer hebben wij twee badkamers, voor zowel de ouders als de kinderen, mogen verzorgen. De luxueuze badkamer van de ouders is onder andere voorzien van keramische XXL-Tegels op de wand en vloer. Deze grijze tegels hebben een prachtige linnenstructuur en betonlook uitstraling. In de doucheruimte is gekozen voor een accentmuur van keramisch marmer wat is afgewerkt met goudkleurig mozaïek. Dezelfde accentmuur komt ook terug in het toilet.

In de badkamer van de kinderen vormen de grijze vloer- en wandtegels de basis van de ruimte. Het zijn dezelfde tegels als die in de badkamer van de ouders gebruikt zijn waardoor het een mooie eenheid vormt. Ook in deze badkamer is er gekozen voor een accentmuur, ditmaal bekleed met roze hexagon tegels. Ook hier komen de hexagon tegels terug in de toiletruimte.

Meer informatie over de tegels van dit project?

Bent u benieuwd welke tegels er precies gebruikt zijn bij dit project? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom om deze tegels te bekijken en tegelijk advies van onze verkopers te krijgen. Liever meteen een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u architect, designer of bezig met een ander zakelijk project? Neem dan contact op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen