XXL Tegels voor het creëren van extra grote oppervlaktes

De formaten van keramische tegels worden de laatste jaren steeds groter. Tegenwoordig worden de grootste formaten tegels XXL-Tegels genoemd. XXL-Tegels, zijn tegels met formaten van bijvoorbeeld 120x120 cm, 120x240 cm of zelfs 160x320 cm! Met de grotere formaten krijgen wanden en vloeren een 'uniforme look' omdat er met XXL-Tegels minder voegen nodig zijn. Dit geeft rust aan ieder oppervlak!

Wilt u een keer XXL-Tegels in het 'echt' bekijken om inspiratie op te doen? Kom dan langs bij ons in de showroom waar wij meerdere series met grote formaten laten zien en krijg direct een goed advies van onze verkoopmedewerkers.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marmerlook of betonlook?

De meest gekozen looks voor het gebruik van XXL-Tegels zijn marmerlook en betonlook XXL-Tegels. Marmerlook in groot formaat is populair vanwege de aderstructuren van marmer die met XXL-Tegels perfect tot uiting komen omdat deze aderstructuren meer aaneengesloten ogen door de grotere formaten. Enkele populaire XXL Marmerlook series zijn bijvoorbeeld de Atlas Concorde Marvel, Fondovalle Infinito 2.0 en de Marazzi Grande Marble.

Voor XXL Betonlook tegels wordt gekozen voor het stoere karakter van de betonlook dat op vloer en wand extra kracht krijgt door de uniformiteit dat aan de tegels wordt meegegeven door het XXL formaat. Betonlook series met XXL formaten uit ons assortiment zijn bijvoorbeeld de Atlas Concorde Boost, Castelvetro Konkrete en de Ragno Boom.

XXL Tegels in de badkamer

De badkamer is vaak een kleinere ruimte. Door XXL tegels in de badkamer te gebruiken laat je deze kleinere ruimte ruimtelijker ogen, een gevoel dat wordt gecreeerd door de grote formaten van de tegels. In de badkamer zijn XXL-Tegels te gebruiken voor zowel vloer als wand afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke XXL marmerlook tegel in de badkamer, of een stoere en moderne metallic XXL tegel.

Misschien is een XXL metallic look wat voor jou?

Metallic look keramische tegels zijn net zoals XXL Tegels een opkomende trend op de markt van keramische tegels. Maar ook metallic tegels kunnen in de XXL formaten worden verkregen. De grauwe of stoere uitstraling van metallic look wordt door gebruik van XXL metallic tegels ook een stuk krachtiger en komt beter tot zijn recht. Enkele populaire metallic tegels met XXL Formaat uit ons assortiment zijn de Apavisa Metal, Fondovalle Acidic en de Sant Agostino Oxidart.

Ook de voordelen van keramiek

Het gehele assortiment van Regge Tegels & Vloeren bestaat uit keramische tegels, dus ook de tegels met grotere formaten uit ons assortiment zijn XXL keramische tegels. Wanneer je kiest voor keramische XXL-Tegels zijn de tegels dus kleur, kras en slijtvast, onderhoudsarm en vochtbestendig. Geniet extra lang van een prachtige, uniforme uitstraling door keramische tegels toe te passen als XXL-Tegels.

XXL Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft al bij vele projecten en woonhuizen mogen adviseren over de toepassing van XXL-Tegels. Hierdoor hebben wij ruime ervaring opgebouwd en kunnen wij voorzien in uitstekend advies. Daarnaast hebben wij scherpe prijzen door onze directe contacten met de producenten van XXL-Tegels. Kom dus gerust eens langs bij ons in de showroom, of neem voor directe informatie contact met ons op. Ben je bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

De opkomende trend van XXL-Tegels

De populariteit van tegels met XXL formaat is de laatste jaren aan het toenemen en dat is niet voor niets! Waarom zijn deze tegels qua populariteit aan het toenemen? Dit komt doordat XXL Tegels zorgen voor grote oppervlaktes waar minder voeg voor nodig is. Met minder voeg wordt een vloer of wand een stuk rustiger en komt de door u gekozen look veel beter tot zijn recht! Ook zijn XXL-Tegels in diverse formaten, kleuren en stijlen verkrijgbaar waardoor dit ook 'custom-made' naar eigen wens kan worden aangepast. Regge Tegels & Vloeren biedt ook een steeds uitgebreider assortiment aan om de vraag van deze opkomende trend te kunnen voorzien. XXL-Tegels staan ook wel bekend als groot-formaat tegels.

Afbeeldingen van ons assortiment