Een PVC Vloer in wildverband

PVC Wildverband is een vloerafwerking die steeds populairder wordt in moderne interieurontwerpen. Het is een alternatief voor traditionele stenen of houten vloeren en biedt een scala aan voordelen ten opzichte van deze materialen. Wildverband is het motief waar een PVC vloer in gelegd wordt. Bij Regge Tegels & Vloeren kunnen wij ook uw PVC vloer in wildverband leveren en leggen.

Wilt inspiratie op komen doen voor PVC wildverband? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom. Hier tonen wij u graag ons assortiment aan wildverband PVC vloeren. En geven onze verkoopmedewerkers u graag advies over de mogelijkheden. Bent u benieuwd naar een prijsopgave voor PVC wildverband? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wat is wildverband PVC?

Het wildverband is het legmotief waar een PVC vloer in verwerkt wordt. Het legmotief van wildverband PVC wordt gecreërd doordat de planken onderling verspringen. Zo wordt het patroon van wildverband verkregen. Het onderling verspringen van de PVC-stroken geeft meer dynamiek aan een PVC vloer. Vaak wordt wildverband PVC gecombineerd met houtlook PVC. Wat een natuurlijk resultaat oplevert. Maar ook betonlook PVC vloeren kunnen worden gelegd in het motief van wildverband.

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren

Binnen het assortiment van Regge Tegels & Vloeren vindt u verschillende stijlen en kleuren aan PVC vloeren. Die uiteraard ook geschikt zijn om te verwerken als wildverband PVC. Met keuze in formaten, kleuren en afwerkingen kunt u binnen het assortiment van Regge Tegels & Vloeren uw vloer naar wens vinden. U bent van harte welkom bij ons in de showroom om ons assortiment te komen bekijken.

Laat Regge Tegels & Vloeren uw wildverband PVC vloer leggen

Om tot het gewenste resultaat te komen bij een wildverband PVC vloer, raden wij aan om dit te laten doen door een ervaren vloerenlegger. Maar het leggen van uw PVC vloer in wildverband kunt u ook laten doen door Regge Tegels & Vloeren. Hiervoor hebben wij onze eigen legservice. Zo nemen wij u omtrent het leggen van de vloer ook graag alle zorgen uit handen. En kunt u genieten van een vloer die perfect gelegd is. Meer informatie over het laten leggen van uw wildverband PVC vloer? Kijk dan eens op de pagina van onze legservice.

PVC Wildverband kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren vindt u genoeg keuze aan PVC vloeren die in wildverband gelegd kunnen worden. Dit assortiment bieden wij aan tegen scherpe prijzen. Kom ons assortiment bekijken bij ons in de showroom. Heeft u direct een vraag over de mogelijkheden van wildverband PVC vloeren bij Regge Tegels & Vloeren? Neem dan gerust eens contact met ons op. Bij Regge Tegels & Vloeren staan we graag voor u klaar.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen