PVC Vloeren Houtlook

PVC Vloer Houtlook is een combinatie tussen het kunststoffen materiaal van PVC en een natuurlijke en robuuste uitstraling van hout. Door de innovatieve technologiën hebben PVC Vloeren tegenwoordig een niet van echt te onderscheiden houtlook met een hoge kwaliteit. Regge Tegels & Vloeren biedt een breed assortiment aan PVC Houtlook en adviseert u ook graag om samen tot de beste keus te komen!

Regge Tegels & Vloeren biedt PVC Vloeren houtlook aan tegen een scherpe prijs, samen met goed advies op maat. Kom langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers. Wilt u direct meer weten? Neem dan contact met ons op. Meteen een scherpe prijs ontvangen voor een houtlook PVC Vloer? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

PVC Vloeren Houtlook voor natuurgetrouwe looks

Een PVC vloer met houtlook brengt een natuurlijke uitstraling in de ruimte. Door de technologie van tegenwoordig wordt een levensechte, natuurgetrouwe houtlook afgetekend op het kunststof, met alle kenmerken van 'echt' hout zoals noesten en basten goed die goed zijn waar te nemen in de textuur. Met deze niet van echt te onderscheiden PVC vloeren houtlook krijgt u thuis het warme gevoel van hout, maar dan zonder de nadelen van echt hout of parket. Ook is houtlook PVC prijstechnisch een stuk aantrekkelijker dan echt hout of parket.

De kwaliteit van PVC

Houtlook PVC heeft vooral kwalitatief meer voordelen dan echt hout. PVC is slijtvast en onderhoudsarm, de houtlook PVC vloeren kunnen dus tegen een stootje. Daarnaast kan PVC prima worden gecombineerd met vloerverwarming waardoor de PVC houtlook vloer niet enkel warm zal ogen, maar ook comfortabel warm aan zal voelen. Daarnaast is een PVC vloer makelijk schoon te houden. Hierdoor bent u verzekerd van een hygiënische vloer met houtlook PVC. De kwaliteit van PVC zorgt ervoor dat u extra lang kunt genieten van een levensechte houtlook PVC vloer. PVC Vloeren houtlook hebben dus een hoge kwaliteit, maar zijn helaas niet 100% krasvast. Zoekt u een 100% krasvaste houtlook vloer? Lees dan eens meer over keramisch parket.

Ons assortiment aan PVC met een houtlook

Verschillende houtlooks kunt u vinden bij Regge Tegels & Vloeren in het assortiment. De verschillende houtlooks zijn verkrijgbaar in kleurvariaties en meerdere mogelijkheden qua afmetingen De formaten lopen uiteen van smalle planken, of juist PVC houtlook vloeren met brede planken. Een populaire houtlook PVC vloer uit ons assortiment, is bijvoorbeeld de natuurgetrouwe look van een houtlook PVC vloer met eikenlook. Kies de PVC houtlook vloer die past bij uw wens uit ons uitgebreide assortiment!

PVC Houtlook Visgraat

Om extra levendigheid te creëren wordt er bij houtlook PVC vaak gekozen voor een visgraat motief. Het visgraat motief in combinatie met houtlook geeft een natuurlijke levendigheid aan de ruimte. Door de praktische voordelen van PVC heeft een houtlook PVC Vloer in visgraat ook nog vele voordelen ten opzichte van een echten houten vloer in visgraat motief. De prachtige combinatie van houtlook met visgraat motief maakt dit een van de trends op dit moment op het gebied van vloerafwerkingen. Lees hier meer over PVC in visgraat.

PVC Houtlook kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan voorzien in een goed advies over houtlook PVC vloeren, samen met een scherpe prijs. Wilt u meer informatie over PVC houtlook? Kom dan langs bij ons in de showroom of neem contact met ons op. In onze showroom hebben wij een groot deel van ons assortiment aan houtlook PVC vloeren liggen. En onze verkoopmedewerkers geven u graag direct advies over de mogelijkheden. Bent u architect of designer? Of voor een zakelijk project op zoek naar PVC Houtlook? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van PVC met houtlook uit ons assortiment: