PVC Vloeren Houtlook

PVC vloeren houtlook vormen een combinatie tussen het kunststof materiaal van en een natuurlijke, robuuste uitstraling van hout. Door de innovatieve technologiën hebben PVC Vloeren tegenwoordig een niet van echt te onderscheiden houtlook met een hoge kwaliteit. Regge Tegels & Vloeren biedt een breed assortiment aan PVC Houtlook en adviseert u ook graag om samen tot de beste keus te komen! Kom gerust langs om inspiratie op te doen voor uw houtlook PVC vloer bij ons in de showroom. Direct benieuwd naar een scherpe prijsopgave? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Ook is het mogelijk om de PVC vloer bij ons inclusief het leggen aan te schaffen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

PVC vloeren houtlook voor natuurgetrouwe looks

Een PVC vloer met houtlook brengt een natuurlijke uitstraling in de ruimte. Door de technologie van tegenwoordig wordt een levensechte, natuurgetrouwe houtlook afgetekend op het kunststof, met alle kenmerken van 'echt' hout zoals noesten en basten goed die goed zijn waar te nemen in de textuur. Met deze niet van echt te onderscheiden PVC vloeren houtlook krijgt u thuis het warme gevoel van hout, maar dan zonder de nadelen van echt hout of parket. Ook is houtlook PVC prijstechnisch een stuk aantrekkelijker dan echt hout of parket.

De voordelen van een PVC vloer houtlook

Een PVC houtlook vloer biedt talloze voordelen. Ten eerste zijn PVC vloeren uiterst duurzaam. Houtook PVC staat bekend om zijn slijtvastheid en langdurige prestaties, waardoor het een uitstekende investering is voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Bovendien is het onderhoudsvriendelijk. In vergelijking met echt hout zijn houtlook PVC vloeren veel gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden. Een simpele veegbeurt of dweil met een vochtige doek houdt de vloer in topconditie. Een ander voordeel van PVC houtlook vloeren is de veelzijdigheid in ontwerp. Met houtlook PVC vloeren kunt u genieten van de uitstraling van diverse houtsoorten, variërend van klassiek eiken tot exotische walnoot. Of u nu de voorkeur geeft aan een rustieke, verweerde uitstraling of een strakke, moderne stijl, er is altijd een houtlook PVC vloer die perfect bij uw interieur past.

PVC Houtlook Visgraat

Om extra levendigheid te creëren wordt er bij houtlook PVC vaak gekozen voor een visgraat motief. Het PVC visgraat motief in combinatie met houtlook geeft een natuurlijke levendigheid aan de ruimte. Door de praktische voordelen van PVC heeft een houtlook PVC Vloer in visgraat ook nog vele voordelen ten opzichte van een echten houten vloer in visgraat motief. De prachtige combinatie van houtlook met visgraat motief maakt dit een van de trends op dit moment op het gebied van vloerafwerkingen.

Ons assortiment aan PVC met een houtlook

Verschillende houtlooks kunt u vinden bij Regge Tegels & Vloeren in het assortiment. De verschillende houtlooks zijn verkrijgbaar in kleurvariaties en meerdere mogelijkheden qua afmetingen De formaten lopen uiteen van smalle planken, of juist PVC houtlook vloeren met brede planken. Een populaire houtlook PVC vloer uit ons assortiment, is bijvoorbeeld de natuurgetrouwe look van een houtlook PVC vloer met eikenlook. Kies de PVC houtlook vloer die past bij uw wens uit ons uitgebreide assortiment!

Houtlook PVC vloeren kleuren

Houtlook PVC vloeren zijn er in een uitgebreid palet van prachtige kleuren en tinten. Of u nu de warme uitstraling van klassiek eikenhout, de diepe kleurtonen van notenhout, of de verweerde charme van grijstinten verkiest, houtlook PVC vloeren bieden een diverse selectie aan kleuren en houtsoorten om aan elke smaak en interieurstijl te voldoen. Deze kleuren variëren van natuurlijke, lichte tinten tot rijke, diepe kleuren, waardoor u de mogelijkheid heeft om de perfecte harmonie te creëren tussen uw vloer en de rest van uw inrichting. Houtlook PVC vloeren brengen niet alleen de esthetiek van hout in huis, maar bieden ook flexibiliteit in kleurkeuze om uw ruimte te personaliseren en te voorzien van een tijdloze, natuurlijke uitstraling.

Laat het leggen van uw houtlook PVC verzorgen door Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren kunnen wij ook uw PVC vloer houtlook leggen. Hiervoor bieden wij een legservice aan. Met onze legservice nemen wij u graag alle zorgen uit handen. En bent u verzekerd van een prachtig resultaat naar wens. U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen voor een houtlook PVC vloer inclusief het leggen.

PVC vloeren houtlook kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan voorzien in een goed advies over houtlook PVC vloeren, samen met een scherpe prijs. Wilt u meer informatie over PVC houtlook? Kom dan langs bij ons in de showroom of neem contact met ons op. In onze showroom hebben wij een groot deel van ons assortiment aan houtlook PVC vloeren liggen. En onze verkoopmedewerkers geven u graag direct advies over de mogelijkheden. Bij vragen kunt u ook contact met ons opnemen. Bent u architect of designer? Of voor een zakelijk project op zoek naar PVC Houtlook? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van PVC met houtlook uit ons assortiment: