Hongaarse punt PVC Woonhuis Deventer

Bij deze woning in Deventer hebben wij de benedenverdieping mogen voorzien van een PVC-vloer in Hongaarse punt.

Het project Woonhuis Deventer

Dit woonhuis in Deventer hebben wij mogen voorzien van een PVC-vloer gelegd in het motief van Hongaarse punt. Dit legmotief geeft de houtlook van de PVC-vloer nog een extra levendig motief! De natuurlijke look van deze vloer sluit perfect aan op de rest van het interieur en de sfeer van het huis.

De charme van Hongaarse punt

De PVC-vloer bij dit project is gelegd in het zogenoemde Hongaarse punt motief. Het motief van Hongaarse punt geeft de vloer een elegante en levendige look en past hier ook in het plaatje van het gekozen interieur. Voor meer informatie kunt u hier meer lezen over Hongaarse punt.

Benieuwd naar ons totaalconcept of meer informatie?

Regge Tegels & Vloeren biedt voor het leggen van PVC een totaalconcept. Dit totaalconcept houdt in dat wij u graag al het werk uit handen nemen. Zo geven wij advies en inspiratie om de PVC vloer te kunnen vinden die past bij uw smaak en wens. Benieuwd naar het totaalconcept van Regge Tegels & Vloeren? Bel of mail ons gerust eens. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in de showroom waar onze verkoopmedewerkers voor u klaar staan.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen