Vtwonen Wide Board PVC

vtwonen Wide Board PVC is een PVC vloer met houtstructuur. Deze houtlook serie PVC heeft extra brede planken. De rustiek van echt houtlook wordt met de vtwonen White Board PVC met alle kenmerkende details overgenomen in de vorm van onderhoudsvriendelijk PVC.

Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen voor deze serie, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

vtwonen Wide Board PVC

vtwonen Wide Board PVC is een serie PVC gekenmerkt door een levensechte houtlook in rustige kleuren. Deze serie PVC heeft een extra brede plank. Het PVC is verkrijgbaar in zowel click als lijmvariant. Door de kwaliteit van het vtwonen PVC is deze serie zeer goed te gebruiken in ruimtes die intensief worden gebruikt, zoals de woonkamer of de gang.

Kleuren en afmetingen Wide Board PVC

Kleuren:

  • Wide Board Sun Kissed
  • Wide Board Polar
  • Wide Board Roasted
  • Wide Board Natural

Afmetingen:

152,5x30,5 cm

Kom eens langs bij ons in de showroom

Heeft u interesse in deze PVC collectie? Kom het Wide Board PVC dan gerust eens bekijken bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het Wide Board PVC