vtwonen PVC

Nieuw in ons assortiment! PVC van vtwonen. vtwonen heeft een uitgebreid assortiment aan PVC-Vloeren. Binnen dit uitgebreide assortiment is voor iedere smaak, stijl of wens wel een PVC-mogelijkheid te vinden. Door moderne en innovatieve technieken die worden gebruikt bij het ontwerpen en de productie, is PVC van vtwonen een uitstekende combinatie tussen design en hoogwaardige kwaliteit.

Kom gerust eens langs bij ons in de showroom om vtwonen PVC in het echt te bekijken en advies te krijgen van onze verkoopadviseurs, of neem voor meer informatie direct contact met ons op. Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.vtwonen PVC Noblevtwonen PVC Widevtwonen PVC Widevtwonen PVC Compositevtwonen PVC compositevtwonen PVC Royal Roastedvtwonen PVC Herringbone Roastedvtwonen PVC betonlook basicvtwonen PVC betonlook basic


vtwonen PVC Vloeren

De vtwonen heeft de collecties PVC vloeren er op gericht om voor zowel particuliere als zakelijke projecten mogelijkheden te bieden. Dit doet het bedrijf door betonlook en houtlook PVC in verschillende kleuren, vormen en afmetingen aan te bieden. Daarnaast zijn de collecties ontworpen en geproduceerd om extra lang mee te gaan door de uitzonderlijke stevigheid van de PVC vloeren.

De mogelijkheden binnen het assortiment

De vtwonen PVC Vloeren zijn te verkrijgen in verschillende afwerkingen. De betonlook afwerkingen geven een mogelijkheid om ruimtes een stoer en modern karakter te geven. De houtlook afwerkingen geven juist de mogelijkheid om natuurlijke en rustieke sferen in ruimtes te brengen. Ook zijn deze mogelijkheden uitstekend met elkaar te combineren.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de vtwonen PVC vloeren? Kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op. Bent u architect of designer, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Lees hier meer over de voordelen van vtwonen PVC. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!