Vtwonen PVC

vtwonen PVC heeft een uitgebreid assortiment aan PVC-Vloeren. Binnen dit uitgebreide assortiment is voor iedere smaak, stijl of wens wel een PVC-mogelijkheid te vinden. Door moderne en innovatieve technieken die worden gebruikt bij het ontwerpen en de productie, is PVC van vtwonen een uitstekende combinatie tussen design en hoogwaardige kwaliteit.

Kom gerust eens langs bij ons in de showroom om vtwonen PVC in het echt te bekijken en advies te krijgen van onze verkoopadviseurs, of neem voor meer informatie direct contact met ons op. Regge Tegels & Vloeren kan vtwonen PVC aanbieden tegen scherpe prijzen. Benieuwd naar deze scherpe prijzen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Product info

Enkele series van het assortiment

Een vtwonen PVC Vloer

vtwonen is een bekende en geroemde naam in de wereld van interieur. Nu biedt dit gerenommeerde merk ook PVC collecties die passen in de stijl van vtwonen. vtwonen PVC Vloeren staan voor prachtige decors samen met hoogwaardige kwaliteit. vtwonen heeft de collecties PVC vloeren er op gericht om voor zowel particuliere als zakelijke projecten mogelijkheden te bieden. Dit doet het bedrijf door betonlook en houtlook PVC in verschillende kleuren, vormen en afmetingen aan te bieden. Daarnaast zijn de collecties ontworpen en geproduceerd om extra lang mee te gaan door de uitzonderlijke stevigheid van de PVC vloeren.

Ieder design mogelijk met vtwonen PVC

vtwonen PVC biedt voor verschillende wensen en smaken bijpassende designs. Bent u op zoek naar een stoere, moderne betonlook of landelijke, natuurgetrouwe houtlook? Allemaal te verkrijgen binnen de collecties van vtwonen PVC. Ook verschillende legmotieven zoals visgraat motief of Hongaarse Punt zijn mogelijk binnen dit assortiment. Pas de PVC serie van vtwonen aan naar uw eigen wens en laat deze aansluiten bij de stijl die u voor ogen heeft in uw huis.

Moderne sferen met vtwonen betonlook PVC

Series PVC betonlook van vtwonen zijn er om ruimtes te voorzien van een modern karakter. Betonlook PVC heeft een strak, neutraal karakter. Hierdoor kunnen de vtwonen betonlook PVC Vloeren de basis vormen van ieder hedendaags interieur. De betonlook PVC vloeren van vtwonen zijn de vtwonen Basic, Basic XL, Composite en Composite XL. Met PVC betonlook vtwonen wordt een moderne sfeer in huis gehaald.

Levendige houtlook met vtwonen visgraat PVC

vtwonen heeft ook enkele houtlook series houtlook PVC in het assortiment. Deze houtlook series hebben een natuurgetrouwe uitstraling met alle kenmerken van echt hout. Deze houtlook series zijn perfect om in visgraat motief te worden verwerkt. Creer dan ook speelse oppervlaktes met vtwonen visgraat PVC. Lees hier meer over vtwonen visgraat PVC.

Kwalitatief hoogwaardig PVC

vtwonen richt zich naast de prachtige, stijlvolle vloeren natuurlijk ook op het afleveren van hoogwaardige kwaliteit. Daarom bent u bij de keuze voor een vtwonen PVC Vloer verzekerd van de volgende kwalitatieve voordelen:

  • Onverwoestbaar karakter; De PVC vloeren zijn sterk en vormvast
  • Geschikt voor intensief belopen ruimtes; Wanneer er veel gelopen wordt in een ruimte zoals de woonkamer, zult u hiervan niets merken op het vtwonen PVC
  • Makkelijk in onderhoud; Er is vrijwel geen onderhoud nodig aan deze PVC vloeren
  • Leggemak; De lijmvariant -en clickvarianten van dit PVC zijn gemakkelijk te verwerken

Een scherpe prijs voor vtwonen PVC bij Regge Tegels & Vloeren

In onze showroom kunnen wij alle series PVC van vtwonen tonen en deze tegen een scherpe prijs aanbieden. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopmedewerkers en om inspiratie op te doen. Benieuwd naar de scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Bent u architect of designer, neem dan direct contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen