Vtwonen Basic PVC

vtwonen Basic PVC is een betonlook serie PVC. Het Basic PVC van vtwonen heeft een look die past bij de naam van de serie; Basic. Dit PVC zal dan ook de basis vormen voor iedere ruimte. Deze PVC serie is verkrijgbaar in 2 kleurvariaties, Light Grey en Dark Grey.

Heeft u interesse in deze serie van vtwonen PVC? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen of neem voor meer informatie over deze serie contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Vtwonen Basic PVC

De betonlook van vtwonen Basic PVC heeft een stoer karakter en kan door de neutrale uitstraling van de betonlook vrijwel overal worden toegepast. Deze PVC serie is verkrijgbaar in 2 kleuren, namelijk Light Grey en Dark Grey. De formaat mogelijkheden bestaan uit 91,4x45,7 cm en 91,4x91,4 cm. De toplaag van het vtwonen Basic PVC is extra mat met een toplaag van 0,55 mm.

Kleuren en afmetingen Basic PVC

Deze serie is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Basic Light Grey
  • Basic Dark Grey

Afmetingen:

91,4x45,7 cm en 91,4x91,4 cm.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze serie betonlook PVC? Neem dan direct contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom om het PVC te bekijken. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze serie: