Vtwonen Composite PVC

vtwonen Composite PVC is een serie PVC van vtwonen met een betonlook. Deze betonlook heeft een industriele, moderne uitstraling en past dan ook in hedendaagse interieurs. Het vtwonen Composite PVC is verkrijgbaaar in de kleuren Warm Grey, Light Grey, Grey en Antracite en heeft ook een XL-afwerking.

Meer informatie over deze serie van vtwonen PVC? Kom de serie dan eens bekijken bij ons in de showroom, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen voor deze serie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

vtwonen Composite PVC collectie

De vtwonen Composite PVC collectie bestaat uit 4 kleuren die allemaal passen bij de industriele look van de Composite PVC collectie. De afmeting van het is PVC 91,4x45,7 cm. De collectie is verkrijgbaar als lijm versie of als click verie. Daarnaast heeft het Composite PVC en toplaag van 0,55 mm.

Composite XL PVC

Alle kleuren van het Composite PVC zijn ook in de XL afmeting van 91,4x91,4 cm te verkrijgen om een extra groot oppervlak te creeeren.

Kleuren en afmetingen

Het vtwonen Composite PVC is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Composite Warm Grey (XL)
  • Composite Light Grey (XL)
  • Composite Grey (XL)
  • Composite Antracite (XL)

Afmetingen:

91,4x45,7 cm, 91,4x91,4 cm (XL)

Wilt u meer informatie?

Meer informatie over de Composite collectie? Neem dan direct contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom. Architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het Composite PVC