Vtwonen Herringbone

De vtwonen Herringbone PVC serie is houtlook PVC, dat speciaal is ontwikkeld om in visgraat patroon gelegd te worden. De vtwonen Herringbone serie heeft een kenmerkende houtlook structuur die vrijwel niet te onderscheiden is van echt hout.

Heeft u interesse in de Herringbone PVC serie? Vraag dan om een scherpe prijs van ons te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom deze serie bekijken bij ons in de showroom en krijg direct advies van onze verkoopmedewerkers.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

vtwonen Herringbone visgraat PVC serie

vtwonen PVC heeft de vtwonen Herringbone serie neergezet om een natuurgetrouwe, klassiek en levendige stijl te krijgen in uw woonhuis. Deze houtlook PVC serie bevat een natuurgetrouwe houtstructuur die levensecht lijkt. Door dit te combineren met de klassieke en levendige stijl van visgraat motief brengt de vtwonen Herringbone visgraat serie een prachtige sfeer aan iedere ruimte. Het formaat van de PVC stroken in deze serie is 76,5x15,3 cm. De Herringbone visgraat is enkel te verkrijgen als lijmvariant. Het kleurenpalet bestaat uit de 4 kleuren Natural, Sun Kissed, Roasted, Polar.

Kleuren en afmetingen

De vtwonen Herringbone is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Herringbone Sun Kissed
  • Herringbone Natural
  • Herringbone Polar
  • Herringbone Roasted

Afmeting:

76,5x15,3 cm

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de vtwonen Herringbone bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een scherpe prijs voor de vtwonen Herringbone PVC serie. Vraag voor deze scherpe prijs een geheel vrijblijvende offerte aan. U kunt deze serie ook bij ons in de showroom komen bekijken en direct advies krijgen van onze verkoopmedewerkers.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de Herringbone serie