Vtwonen Royal PVC

De Royal serie van vtwonen PVC is een PVC serie die uw vloer een klassieke uitstraling geeft met een natuurlijke houtlook. Het bijzondere patroon van deze serie houtlook PVC zal opvallend zijn in iedere ruimte. De voordelen van hoogwaardig kwalitatief PVC zorgen ervoor dat de vtwonen Royal PVC ook in intensief belopen ruimtes gebruikt kan worden.

Heeft u interesse in deze serie houtlook PVC? Neem dan voor meer informatie contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Deze serie kunt u ook komen bekijken bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

vtwonen Royal PVC Collectie

De vtwonen Royal PVC collectie wordt gekenmerkt door een opvallend houtpatroon. Dit houtpatroon zorgt voor de levendige en dynamische look van de Royal. De houtlook voegt hier extra elegantie aan toe om uiteindelijk tot de klassieke look van de collectie te komen. Deze collectie is verkrijgbaar in 2 kleuren, heeft het formaat van 60,9x61 cm en kan worden toegepast als click en lijm PVC.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie heeft de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Royal Roasted
  • Royal Polar

Afmetingen:

60,9x61 cm

Meer informatie over het vtwonen Royal PVC

Heeft u interesse in deze serie en wilt u meer informatie? Neem dan eens contact met ons op, of kom deze serie PVC eens bekijken bij ons in de showroom. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het Royal Roasted PVC