Therdex 7541

De Therdex 7541 is een serie houtlook PVC, speciaal ontwikkeld om gelegd te worden in het levendige visgraat motief. De Therdex 7541 visgraat vloer heeft een lichte kleur die prachtig naar voren komt door het visgraat motief. Kom deze vloer gerust eens bekijken bij ons in de showroom.

Interesse in een scherpe prijs vooor de Therdex 7541 visgraat vloer? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem contact met ons op door te bellen of te mailen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Therdex Herringbone 7541

De Therdex Herringbone 7541 PVC houtlook vloer, met een lichte kleur gebaseerd op natuurlijk eikenhout. Alle kenmerken van het natuurlijke eikenhout zijn overgenomen in deze serie. Kwalitatief is de PVC vloer ook beter dan echt eikenhout, met een toplaag van 0,55 mm. Ook is de Therdex Herringbone 7541 PVC Vloer in tegenstelling tot echt hout uitstekend te combineren met vloerverwarming. De afmeting van de PVC-stroken is 76,2x15,25 cm.

Therdex 7541 Visgraat

De Therdex 7541 Visgraat is speciaal ontwikkeld voor het visgraat motief. De combinatie visgraat motief samen met levensechte houtlook is een populaire vloertrend op dit moment. Het motief en de natuurlijke look versterken elkaar met prachtige interieurmogelijkheden tot gevolg.

Technische eigenschappen 7541 serie

  • Afmeting: 76,2x15,24 cm
  • Dikte: 2,5 mm
  • Dikte toplaag: 0,55 mm
  • Lijm of click: Lijm

De Therdex 7541 PVC Vloer bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan de Therdex 7541 serie aanbieden tegen een scherpe prijs, samen met goed advies op maat. Kom hiervoor langs bij ons in de showroom, of neem contact met ons op door te bellen of te mailen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de 7541-serie