Therdex PVC

Therdex PVC is een van de bekendste fabrikanten van PVC Vloeren. Therdex levert PVC dat een uitstekende combinatie vormt van kwaliteit en design. Het bedrijf staat bekend om de bijzondere en innovatieve producten waar voor iedere ruimte een bestemming is.

Het gehele assortiment van Therdex PVC kan Regge Tegels & Vloeren leveren tegen een scherpe prijs. Vraag voor deze scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of kom bij ons langs in de showroom om inspiratie op te doen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van Therdex PVC direct contact met ons op.

Product info

De Therdex PVC series

Therdex PVC Vloeren

Therdex is sinds 2009 bezig met het ontwikkelen en produceren van PVC Vloeren. Therdex PVC richt zich er op om PVC Vloeren te ontwikkelen waarvan de uitstraling niet te onderscheiden is van het natuurlijke materiaal zoals steen of PVC. Het bedrijf doet dit door constant bezig te zijn met vernieuwingen. Zo heeft Therdex PVC collecties neergezet dat een maximale variatie kent in looks, kleuren en patronen. Een Therdex PVC vloer verzekert u van een prachtig design met een goede kwaliteit.

De PVC-Series van Therdex

Het assortiment van Therdex biedt een ruime variatie aan PVC vloeren met een unieke uitstraling. De PVC series hebben een bijna niet van echt te onderscheiden uitstraling in verschillende afwerkingen, kleuren en formaten. De voordelen van Therdex -PVC:

  • Zeer natuurgetrouwe uitstraling
  • Onderhoudsarm
  • Lange levensduur
  • Milieu vriendelijk geproduceerd
  • Toe te passen in vochtige ruimte
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Goede geluidsdemping

Naast de hoge kwaliteit en uitstraling van het Therdex PVC, produceert Therdex de producten ook met het oog op milieuvriendelijkheid. De milieuvriendelijke wijze van Therdex, heeft het bedrijf al meerdere certificaten opgeleverd.

De kwaliteit van een Therdex PVC Vloer

Therdex focust zich naast de stijlvolle designs ook op het produceren van hoogwaardige PVC Vloeren doormiddel van een moderne manier van produceren. Deze kwaliteit uit zich in de voordelen van Therdex PVC. Zo zijn de PVC series van Therdex onderhouds arm, hebben de vloeren een lange levensduur, zijn de vloeren geschikt voor de combinatie met vloerverwarming, hebben de Therdex PVC vloeren geen streepvorming en worden de vloeren afgewerkt met een PU beschermingslaag. Met deze eigenschappen kunt u extra genieten van de kwaliteit van een Therdex vloer en zijn de PVC vloeren vrijwel overal toepasbaar.

Welke stijl past bij uw wens?

Therdex PVC heeft verschillende stijlen aan PVC verwerkt in het assortiment. De houtlook PVC-vloeren zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in chevron of visgraat patroon. Therdex chevron of visgraat vloeren geven de natuurgetrouwe houtlook PVC stroken een levendiger karakter dan wanneer deze PVC stroken bijvoorbeeld recht gelegd zouden worden. Het betonlook PVC of natuursteenlook PVC van Therdex sluit meer aan bij de moderne interieurs. Deze PVC series zijn uitermate geschikt om de basis van iedere ruimte in huis te vormen.

Therdex visgraat PVC

De meest gekozen PVC Vloeren uit het uitgebreide assortiment van Therdex, zijn de visgraat vloeren. Therdex visgraat PVC staat voor een levendig, dynamisch effect op de vloer. Ook laat het visgraat motief Therdex PVC met een houtlook nog beter naar voren komen in een ruimte. Dit komt door het dynamische effect dat wordt meegebracht met PVC in visgraat.

Therdex PVC kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan het gehele assortiment van Therdex aanbieden tegen scherpe prijzen, omdat wij een Therdex dealer zijn. Vraag om een scherpe prijs te ontvangen direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Ook hebben wij Therdex vloeren liggen bij ons in de showroom. Kom eens langs om Therdex PVC te bekijken en krijg advies van onze verkoopmedewerkers. Voor een zakelijk project op zoek naar een PVC vloer van Therdex? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen