Therdex 6041

De Therdex 6041 is een serie visgraat PVC met een lichte houtlook. Het houtlook PVC is geinspireerd op de look van natuurlijk eikenhout met een warme kleur. Deze PVC serie is speciaal ontwikkeld voor de combinatie tussen een prachtig visgraat motief samen met de sierlijke kenmerken van houtlook PVC.

Een scherpe prijs ontvangen voor de Therdex 6041-serie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Meer informatie en deze serie in het echt bekijken? Kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Therdex Chevron 6041 PVC

De Therdex 6041 is onderdeel van de Chevron collectie van Therdex PVC. De Therdex Chevron is een collectie houtlook PVC waarbij de focus gelegd is op het overnemen van een levensechte houtlook. Dit is met de Therdex 6041 prima gelukt. Alle details die houtlook kenmerken zijn overgenomen in deze natuurlijke serie PVC. De afmeting van deze stroken voor visgraat is 60,96x15,25 cm. De 6041-serie kan prima worden gecombineerd met vloerverwarming en vloerkoeling, en is met een slijtlaag van 0,55 mm goed bestand tegen veel belopen worden.

Naast het visgraat motief, zijn er van deze kleur vloer binnen de Chevron ook mogelijkheden voor Hongaarse punt en het recht leggen van de vloer.

Therdex 6041 voor het visgraat motief

De Therdex 6041 visgraat serie is dus speciaal op de markt gezet voor het leggen van visgraat motief. Visgraat motief in combinatie met een houtlook zorgt voor levendige omgevingen samen met de natuurlijke charme van visgraat motief. De Therdex 6041 visgraat serie brengt dit gevoel mee in iedere ruimte waar de PVC vloer gebruikt wordt.

6041 technische eigenschappen

  • Afmeting: 60,96x15,25 cm
  • Dikte 2,5 mm
  • Dikte toplaag: 0,55 mm
  • Lijm- of click: Lijm

Een scherpe prijs voor de Therdex 6041 bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een scherpe prijs voor de Therdex 6041 visgraat, samen met advies op maat van onze verkoopmedewerkers. Kom dan 6041-serie gerust eens bekijken bij ons in de showroom of neem direct contact met ons op door te bellen of te mailen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de 6041 serie: