Therdex Rustique

De Therdex Rustique PVC-serie is een PVC-serie die rustiek in de vorm van een natuurlijke houtlook overal met zich mee brengt. Het houtlook PVC van deze serie is verkrijgbaar in een levendige visgraat motief of juist in meer rustig ogende lange planken.

Regge Tegels & Vloeren kan de Therdex Rustique serie aanbieden tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie over dit PVC contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook langskomen bij ons in de showroom voor deze serie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Therdex Rustique collectie

De Therdex Rustique Collectie is een houtlook collectie PVC. Deze houtlook collectie heeft alle details van echt hout overgenomen, zoals de noesten en barsten. Deze houtlook is te verkijgen als visgraat vloer, maar kan ook met rechte, lange planken worden gelegd. De visgraat is verkrijgbaar in het formaat 15x74,9 cm en de rechte planken hebben het formaat 22,8x151,7 cm. De Therdex Rustique Collectie heeft 5 kleuren, met 4 bruine en 1 grijze houtlook.

Toepassing

Deze serie heeft een PU-laag met een dikte van 0,55 mm. Door de dikte van deze toplaag kan het Rustique PVC overal in huis worden toegepast, ook in ruimtes die meer gebruikt worden of waar meer gelopen wordt. Door de toplaag van 0,55 mm zullen gebruikssporen eenmaal niet snel zichtbaar zijn. Pas deze PVC vloer dan ook toe in bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Rustique 7551 (Visgraat)
  • Rustique 7552 (Visgraat)
  • Rustique 7553 (Visgraat)
  • Rustique 7554 (Visgraat)
  • Rustique 7555 (Visgraat)
  • Rustique 15051 (Lange plank)
  • Rustique 15052 (Lange plank)
  • Rustique 15053 (Lange plank)
  • Rustique 15054 (Lange plank)
  • Rustique 15055 (Lange plank)

Afmetingen:

15x74,9 cm (visgraat), 22,8x151,7 cm (lange plank)

Meer informatie over de Therdex Rustique

Wilt u meer informatie over de Therdex Rustique collectie? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers, of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze serie