Therdex 7011

De Therdex 7011-serie van Therdex, is een serie houtlook PVC met een rustieke, lichte houtlook gekenmerkt door alle details van echt hout. Wanneer u kiest voor de Therdex 7011 serie, krijgt u op de vloer wel het gevoel van echt hout maar dan in de voordelen van een PVC Vloer. Het legmotief van visgraat geeft deze Therdex serie dynamiek en leven.

Een scherpe prijs ontvangen voor de Therdex 7011 serie, samen met een advies op maat? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom om deze PVC serie te bekijken. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Therdex 7011 collectie

De Therdex 7011 collectie is houtlook PVC dat de natuur bij u in huis brengt! Therdex PVC heeft er bij de 7011 serie goed op gelet om de kleurschakeringen en andere details van hout te behouden. En om te zetten in een prachtige serie visgraat PVC. Het motief van visgraat is een motief dat dan ook perfect past bij de houtlook van de Therdex 7011 PVC. Het formaat van de PVC planken uit deze collectie is 15x60 cm. De dikte van het PVC is 2,5 mm.

Het karakter van visgraat

Wat deze collectie PVC vloeren extra bijzonder maakt, is het visgraat motief. Het Therdex 7011 visgraat PVC is voor de dynamiek van een woonkamer of slaapkamer prachtig. Dit komt door de prachtige combinatie tussen visgraat PVC en houtlook. Niet voor niets is de Therdex 7011 visgraat één van de populairste PVC Visgraat vloeren uit ons assortiment!

Specificaties

  • Afmeting: 15x60 cm
  • Dikte: 2,5 mm
  • Dikte toplaag: 0,55 mm
  • Combinatie met vloerverwarming: Ja

Therdex 7011 tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u op zoek naar een prijs voor de Therdex 7011 collectie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij ons. Of bezoek onze showroom om ook advies te krijgen van de verkoopmedewerkers. Wilt u deze Therdex serie gebruiken voor een zakelijk project? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de 7011-serie