Walvisgraat PVC

Walvisgraat PVC is de grotere uitvoering van het standaard visgraat PVC. De planken hebben een breder formaat dan wordt gebruikt bij PVC in visgraat. Met Walvisgraat PVC vloer u extra elegantie aan de vloer in iedere ruimte! Regge Tegels & Vloeren geeft graag meer advies over dit type PVC vloer. Samen met uiteraard een scherpe prijs! Wilt u meer advies en informatie over deze vloeren? Dan staat Regge Tegels & Vloeren graag voor u klaar. Neem dan contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. Direct benieuwd naar een scherpe prijs voor een walvisgraat vloer? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wat is Walvisgraat PVC?

Walvisgraat PVC is een relatief nieuw verschijnsel. Kort gezegd is dit PVC een groter formaat van het bekendere visgraat PVC. De planken voor een Walvisgraat PVC Vloer zijn wat breder en langer in het formaat. Deze grotere planken worden vervolgens verwerkt in het motief van visgraat. Het is dus niet zozeer het materiaal dat verschilt. Maar het motief waarin de grotere planken worden verwerkt. Door het visgraat motief toe te voegen aan houtlook PVC wordt een fraaie elegantie aan de vloer toegevoegd. Walvisgraat PVC vloeren worden dan ook steeds populairder op het gebied van huisinrichting.

De voordelen van walvisgraat PVC vloeren

  1. Tijdloze schoonheid: Het walvisgraatpatroon is al eeuwenlang een symbool van klassieke elegantie, en met een walvisgraat PVC vloer voeg je deze tijdloze schoonheid toe aan uw interieur.

  2. Duurzaam en slijtvast: Walvisgraat PVC vloeren zijn bestand tegen dagelijkse slijtage en behouden hun aantrekkelijke uiterlijk gedurende vele jaren. De slijtvaste toplaag beschermt de vloer tegen krassen en vlekken.

  3. Eenvoudig onderhoud: PVC walvisgraat vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Een regelmatige schoonmaak met een zachte bezem of stofzuiger en een vochtige dweil is meestal voldoende om de vloer in topconditie te houden.

  4. Waterbestendig: De waterbestendige eigenschappen van walvisgraat PVC vloeren maken ze ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

  5. Veelzijdigheid: Of u nu een klassiek, eigentijds of modern interieur hebt, een walvisgraat PVC vloer past perfect bij verschillende stijlen en decoratieve keuzes.

Het verschil tussen walvisgraat en visgraat PVC

Wat is het verschil tussen Walvisgraat PVC en een gangbare visgraat PVC vloer? Het verschil zit eigenlijk enkel in het formaat van de PVC stroken. Het Walvisgraat PVC heeft enkel een groter formaat. Ze zijn breder en langer. Verder zit er geen verschil in Walvisgraat en Visgraat PVC. Het is allebei van hetzelfde materiaal gemaakt. En allebei van dezelfde hoge kwaliteit die u mag verwachten van een PVC vloer. Beide vloeren vindt u tegen een scherpe prijs en samen met advies op maat bij Regge Tegels & Vloeren.

Een Walvisgraat PVC vloer inclusief leggen

Het leggen van een PVC vloer in Walvisgraat is niet anders dan de verwerking van een andere PVC vloer. Ook een vloer van dit type dient in het visgraat motief verlijmd te worden op een geegaliseerde ondervloer. U wilt de Walvisgraat PVC vloer ook laten leggen? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een totaalconcept aan. Dit totaalconcept houdt in dat wij adviseren en inspireren maar uiteindelijk ook de vloer kunnen leggen. Dit doen wij met een team van ervaren stoffeerders. Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u dus een Walvisgraat PVC vloer kopen inclusief leggen. Zo wordt u totaal ontzorgt! Lees hier meer over een PVC vloer inclusief leggen.

Ruime keuze op het gebied van een walvisgraat vloer bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren begrijpen we de aantrekkingskracht van walvisgraat PVC vloeren en hebben we deze prachtige vloerbedekking opgenomen in ons assortiment. Onze collectie biedt een diverse selectie van walvisgraat PVC vloeren in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je de perfecte vloer kunt vinden die past bij uw smaak en interieur. Bovendien streven we ernaar om de hoogste kwaliteit te leveren, zodat u kunt genieten van de duurzaamheid en elegantie die walvisgraat PVC vloeren te bieden hebben. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze walvisgraat PVC vloeren en ontdek hoe ze een verfijnde touch aan uw ruimte kunnen toevoegen. Ook kunt u natuurlijk langskomen bij ons in de showroom om de collecties PVC walvisgraat vloeren te komen bekijken.

Walvisgraat PVC kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie, inspiratie en advies op doen vaan een Walvisgraat PVC vloer? Dan bent u van harte bij ons in de showroom. Hier staan de verkoopmedewerkers graag voor u klaar met advies en inspiratie. Of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Voor een zakelijk project op zoek deze vloeren? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen uit ons assortiment