Walvisgraat PVC

Walvisgraat PVC is de grotere uitvoering van het standaard visgraat PVC. De planken hebben een breder formaat dan wordt gebruikt bij PVC in visgraat. Met Walvisgraat PVC vloer u extra elegantie aan de vloer in iedere ruimte! Regge Tegels & Vloeren geeft graag meer advies over dit type PVC vloer. Samen met uiteraard een scherpe prijs!

Wilt u meer advies en informatie over deze vloeren? Dan staat Regge Tegels & Vloeren graag voor u klaar. Neem dan contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. Direct benieuwd naar een scherpe prijs voor dit type PVC vloer? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wat is Walvisgraat PVC?

Walvisgraat PVC is een relatief nieuw verschijnsel. Kort gezegd is dit PVC een groter formaat van het bekendere visgraat PVC. De planken voor een Walvisgraat PVC Vloer zijn wat breder en langer in het formaat. Deze grotere planken worden vervolgens verwerkt in het motief van visgraat. Het is dus niet zozeer het materiaal dat verschilt. Maar het motief waarin de grotere planken worden verwerkt. Door het visgraat motief toe te voegen aan houtlook PVC wordt een fraaie elegantie aan de vloer toegevoegd. PVC vloeren met een Walvisgraat motief worden dan ook steeds populairder.

Het verschil tussen Walvisgraat en Visgraat PVC

Wat is het verschil tussen Walvisgraat PVC en een gangbare visgraat PVC vloer? Het verschil zit eigenlijk enkel in het formaat van de PVC stroken. Het Walvisgraat PVC heeft enkel een groter formaat. Ze zijn breder en langer. Verder zit er geen verschil in Walvisgraat en Visgraat PVC. Het is allebei van hetzelfde materiaal gemaakt. En allebei van dezelfde hoge kwaliteit die u mag verwachten van een PVC vloer. Beide vloeren vindt u tegen een scherpe prijs en samen met advies op maat bij Regge Tegels & Vloeren.

Een Walvisgraat PVC vloer inclusief leggen

Het leggen van een PVC vloer in Walvisgraat is niet anders dan de verwerking van een andere PVC vloer. Ook een vloer van dit type dient in het visgraat motief verlijmd te worden op een geegaliseerde ondervloer. U wilt de Walvisgraat PVC vloer ook laten leggen? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een totaalconcept aan. Dit totaalconcept houdt in dat wij adviseren en inspireren maar uiteindelijk ook de vloer kunnen leggen. Dit doen wij met een team van ervaren stoffeerders. Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u dus een Walvisgraat PVC vloer kopen inclusief leggen. Zo wordt u totaal ontzorgt! Lees hier meer over een PVC vloer inclusief leggen.

Walvisgraat PVC kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie, inspiratie en advies op doen vaan een Walvisgraat PVC vloer? Dan bent u van harte bij ons in de showroom. Hier staan de verkoopmedewerkers graag voor u klaar met advies en inspiratie. Of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Voor een zakelijk project op zoek deze vloeren? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen uit het assortiment