Floorlife YUP Herringbone

De Floorlife YUP Herringbone is een serie houtlook PVC met een levensechte houten uitstraling. Daarnaast wordt de YUP Herringbone gekenmerkt door het Herringbone legpatroon. Dit patroon geeft de houtlook van deze collectie een extra elegantie. Laat de Floorlife YUP Herringbone de blikvanger zijn in uw woonkamer, slaapkamer of keuken!

Interesse in de Floorlife YUP Herringbone? Vraag dan voor een scherpe prijs een geheel vrijblijvende offerte aan bij Regge Tegels & Vloeren. Daarnaast voorzien wij u graag in advies op maat en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u advies of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Floorlife YUP Herringbone collectie

De Floorlife YUP Herringbone is door Floorlife PVC op de markt gezet om het gevoel van hout te combineren met de voordelen van PVC. Dat is gelukt door bij de productie van deze collectie te letten op alle details van hout. Deze details zijn naadloos overgenomen in de YUP Herringbone. Daarnaast is gekozen voor het legpatroon van Herringbone. Dit legpatroon zorgt voor een dynamisch effect. De combinatie tussen dit patroon en een houtlook PVC vloer resulteert in een prachtige vloer voor iedere ruimte. Het Floorlife YUP Herringbone PVC is te verkrijgen in 6 kleurvariaties. Dit zijn kleuren die lopen van donker tot licht. Het YUP Herringbone PVC is als zowel click en dryback PVC te verkrijgen.

De kleuren en afmetingen

Het PVC uit de Floorlife YUP Herringbone is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen. Alle kleuren en afmetingen zijn als click en dryback PVC te krijgen.

Kleuren:

  • YUP Herringbone Warm Brown
  • YUP Herringbone Light Brown
  • YUP Herringbone Natural
  • YUP Herringbone Beige
  • YUP Herringbone Grey
  • YUP Herringbone Dark Grey

Afmetingen:

15x60 cm (click), 11,90x59,5 cm (dryback).

Het Floorlife YUP Herringbone PVC kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Als dealer van Floorlife PVC kan Regge Tegels & Vloeren de Floorlife YUP Herringbone aanbieden tegen een scherpe prijs. Voor een scherpe prijs kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, of langskomen bij ons in de showroom. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Voor een zakelijk project op zoek naar deze serie PVC? Neem dan contact met ons op via het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het PVC: