Floorlife PVC

Floorlife PVC levert fraaie collecties PVC vloeren die makkelijk in onderhoud zijn, goed bestand tegen slijtage en krassen en die ook makkelijk te reinigen zijn. Oftewel, de ideale vloeren voor woonhuizen waar echt geleefd wordt! Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag over de keuze uit het assortiment van Floorlife PVC en voorziet u daarbij in een scherpe prijs.

Heeft u interesse in een vloer uit het assortiment van Floorlife PVC? Vraag dan voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Product info

Afbeeldingen van het assortiment

Floorlife Vloeren

Floorlife is een producent van verschillende soorten vloeren, van zowel parket, PVC Vloeren en laminaat. Voor elke wens en ieder gebruik zit er met deze verschillende soorten vloeren een toepassing in het assortiment van Floorlife Vloeren. De populairste vloeren uit dit assortiment zijn toch echt wel de PVC Vloeren, vanwege de kwaliteit van het Floorlife PVC gecombineerd met prachtige en unieke decors voor uiteenlopende interieurstijlen. Maar ook het Floorlife Laminaat en Floorlife Parket worden steeds meer verkocht.

Floorlife PVC

Veruit het populairste product uit het assortiment van dit merk is het Floorlife PVC. Dit komt door de collecties PVC die worden geproduceerd met moderne technologie waardoor levensechte decors op een PVC vloer worden verkregen. Daarnaast geeft Floorlife verschillende stijlen en soorten weer in het PVC assortiment. Houtlook PVC van Floorlife kan bijvoorbeeld recht gelegd, in visgraat of in Hongaarse punt worden verwerkt. Hierbij is het Floorlife visgraat PVC een van de populairste producten uit het assortiment. Daarnaast biedt Floorlife ook nog tegellook PVC met betonlook of natuursteenlook als inspiratie, voor moderne en rustieke ontwerpomgevingen.

De eigenschappen van Floorlife PVC

Floorlife PVC staat bekend om de hoge kwaliteit van de materialen waardoor ook de PVC vloeren hoogwaardig zijn. Deze PVC vloeren zijn makkelijk in onderhoud en ook gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast zijn de vloeren goed bestand tegen krassen en slijtage. Deze eigenschappen maken PVC vloeren van Floorlife een goede keus voor woonhuizen waar echt geleefd wordt zonder dat de vloer beschadigd. Hierdoor kunt u ook nog eens extra lang genieten van de prachtige vloer die u kiest uit het Floorlife assortiment.

Floorlife dryback PVC en click PVC

Voor het leggen heeft Floorlife zowel click pvc als dryback pvc in het assortiment. Het dryback PVC van Floorlife is hierbij het meest gangbare en wordt verlijmd op een gegaliseerde vloer. Dit zorgt voor een stevige vloer. Daarnaast zijn steeds meer collecties Floorlife click PVC te verkrijgen die worden verbonden met een click verbinding. Dit heeft als voordeel dat u het click PVC zelf kunt leggen en de vloer ook gemakkelijk te verwijderen is, om bijvoorbeeld mee te nemen bij een verhuizing.

Floorlife PVC in visgraat

Een populaire keus uit het assortiment van Floorlife PVC, is een Floorlife PVC visgraat vloer. Deze visgraat vloeren hebben een uniek legpatroon van 90 graden. Met de Floorlife PVC Visgraat vloer kan een sfeervol, elegant en dynamisch effect gecreërd worden op de vloer. Ook komt dit legpatroon de houtlook PVC vloeren van Floorlife ten goede.

Floorlife PVC bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een dealer van Floorlife. Hierdoor kunnen wij alle producten uit dit assortiment aanbieden tegen de scherpste prijs. Wanneer u interesse heeft in een vloer uit dit assortiment, kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of voor meer informatie contact met ons opnemen. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen