VivaFloors 6860

De VivaFloors 6860 is een PVC vloer met een eikenhouten look. Het eikenhout heeft in de 6860 een bruine kleur gekregen als afwerking. De combinatie tussen materialen geeft een PVC vloer die de basis kan leggen van een sfeervol en klassiek interieur van elke ruimte.

Bent u benieuwd naar een prijsopgave voor de VivaFloors 6860? Dan kunt u bij ons een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u advies, inspiratie en meer informatie? Kom dan langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De VivaFloors 6880 Oak collectie

Eikenhout is een prachtig materiaal door de sfeervolle rustiek dat het materiaal met zich mee brengt. Deze kenmerken van het materiaal hebben ook voor de VivaFloors 6880 de basis gevormd. Die kenmerken hebben vervolgens een bruine kleur gekregen. Zo kan de VivaFloors 6880 Oak een klassieke basis voor het interieur van uw nieuwe woonkamer of slaapkamer vormen. Ook kan deze PVC Vloer goed in combinatie met vloerverwarming gebruikt worden. De 6880 is in 2 variaties verkrijgbaar, namelijk als lijm- en clickvariant.

De technische specificaties

  • Afmeting: 142,2x22,9 cm (lijmvariant) en 142x22,5 cm (clickvariant)
  • Vloerdikte: 2,5 mm (lijmvariant) en 6,5 mm (clickvariant inclusief ondervloer
  • Dikte toplaag: 0,55 mm
  • Combinatie met vloerverwarming: Ja

Meer informatie over de VivaFloors 6860?

Wilt u meer informatie of advies over de VivaFloors 6860 collectie? Neem dan gerust eens contact met ons op, of bezoek onze showroom. Bent u benieuwd naar een totaalprijs voor deze PVC Vloeren? Dan kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Met een zakelijk project bezig? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
De afbeeldingen van deze collectie