Vivafloors

Vivafloors PVC levert hoogwaardige PVC vloeren en heeft haar veelzijdige assortiment volledig afgestemd op uw wensen. Een Vivafloors PVC vloer staat voor kwaliteit, duurzaamheid en een trendy uitstraling. Kortom, een vloer waarbij u zich thuis voelt!

Regge Tegels & Vloeren biedt ook het assortiment van Vivafloors PVC aan. Wilt u advies op maat samen met de scherpste prijs? Kom dan eens langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen. Of vraag direct een offerte aan voor de scherpste prijs! Heeft u een vraag? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Product info

Enkele series van Vivafloors PVC:

Vivafloors; Prachtige vloeren voor jouw lifestyle

In 2010 is Vivafloors opgericht in het Twentse Goor. Sindsdien is Vivafloors in 10 jaar uitgegroeid tot een van de bekendste en grootste A-merken van PVC Vloeren in Nederland. Dit doet het bedrijf door altijd te gaan voor de beste combinatie tussen topkwaliteit PVC-Vloeren en het meegaan in de trends en wensen van de klant. Vivafloors heeft als doel vloeren te ontwikkelen die past bij jouw leven. Vandaar de verschillende stijlen in het assortiment zoals een stoere, industriele betonlook PVC vloer of een landelijke houtlook PVC Vloer.

Het assortiment Vivafloors PVC Vloeren

Vivafloors PVC heeft een prachtig, gevarieerd assortiment aan PVC Vloeren. Dit Vivafloors PVC assortiment heeft een keus voor iedere wens van de klant. De PVC vloeren van Vivafloors zijn te verkrijgen als zowel click en lijmvloer. Houtstructuur, betonlook of toch iets anders in vele maten, allemaal te verkrijgen binnen het assortiment van Vivafloors. Alle vloeren van Vivafloors hebben een hoge kwaliteit, wat een lange duurzaamheid van de vloer garandeert. De keus in dit Vivafloors PVC assortiment is ruim door de meer dan 50 series die hierin zijn verwerkt.

VivaFloors click en lijm PVC

De collectie van Vivafloors bestaat uit lijmversie en clickversie vloeren. Met Vivafloors click PVC worden de stroken PVC aan elkaar geklikt. Voor dit PVC is een ondervloer nodig. VivaFloors lijm PVC (dryback) wordt verlijmd op de ondervloer. Deze ondervloer moet daarvoor worden geëgaliseerd. Met een lijmvariant wordt de strakste vloerverkregen. het leggen van Vivafloors click PVC is daarentegen eenvoudiger.

De voordelen van Vivafloors PVC

Waarom zou kiezen voor een PVC vloer van Vivafloors? Regge Tegels & Vloeren zet voor u graag even alle voordelen op een rijtje. De PVC vloeren van Vivafloors zijn:

  • Veelzijdig en overal te gebruiken
  • Garanderen een lange levensduur
  • Vrijwel niet van echt te onderscheiden
  • Kind- en diervriendelijk
  • Onderhoudsarm
  • Goed te combineren met vloerverwarming- en koeling
  • Volledig te recycelen

Kom langs bij ons in de showroom

Wanneer u een PVC vloer uit het assortiment van Vivafloors wilt kiezen, wilt u deze natuurlijk in het echt bekijken. Hiervoor bent u van harte welkom bij Regge Tegels & Vloeren in de showroom. Niet alleen tonen wij hier een deel van het assortiment van Vivafloors, ook geven onze verkopers hier graag advies over de toepassing van de PVC Vloeren uit dit assortiment.

Vivafloors PVC bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een dealer van Vivafloors en kan hierdoor Vivafloors PVC aanbieden tegen de scherpste prijzen. Vraag voor deze scherpe prijzen een vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen en advies van onze verkoopmedewerkers te krijgen over Vivafloors PVC. Bent u architect of designer? Of voor een zakelijk project op zoek naar het PVC van dit merk? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen