Vivafloors PVC

Vivafloors levert hoogwaardige PVC vloeren en PVC vloerbedekking en heeft haar veelzijdige collectie volledig afgestemd op uw wensen. Een Vivafloors PVC vloer staat voor kwaliteit, duurzaamheid en een trendy uitstraling. Kortom, een vloer waarbij u zich thuis voelt!

Regge Tegels & Vloeren biedt ook het assortiment van Vivafloors PVC aan. Wilt u advies op maat samen met de scherpste prijs? Kom dan eens langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen. Of vraag direct een offerte aan voor de scherpste prijs! Heeft u een vraag? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen van Vivafloors PVC:

Het Vivafloors assortiment

Vivafloors heeft een prachtig, gevarieerd assortiment. Dit assortiment heeft een keus voor iedere wens van de klant. De PVC vloeren van Vivafloors zijn te verkrijgen als zowel click en lijmvloer. Houtstructuur, betonlook of toch iets anders in vele maten, allemaal te verkrijgen binnen het assortiment van Vivafloors. Alle vloeren van Vivafloors hebben een hoge kwaliteit, wat een lange duurzaamheid van de vloer garandeert.

De collectie van Vivafloors bestaat uit lijmversie en clickversie vloeren. Zoals de naam al doet vermoeden, worden de lijmversie vloeren verlijmd op de ondervloer en zijn clickversie vloeren voorzien van een handig clicksysteem waardoor ze los liggen van de ondervloer.

Vivafloors PVC kopen?

Wilt u meer informatie over PVC vloeren of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Of neem contact met ons op via het contactformulier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook! Wilt u liever onder het genot van een kop koffie of thee ons assortiment bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Enter. Wij voorzien u graag van een eerlijk en persoonlijk advies!

Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Kijk om inspiratie op te doen eens op onze referentie pagina.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen