VivaFloors 7200 Series

De VivaFloors 7200 is een serie PVC Vloeren met de look van eikenhout. Eikenhout heeft een rustiek karakter. Dit karakter is prachtig overgenomen in de VivaFloors 7200 series. Door te letten op details hebben deze PVC Vloeren een levensechte look van hout. Creëer een landelijke stijl in alle ruimes met deze PVC Vloeren.

Bent u benieuwd naar een scherpe prijs voor PVC uit deze series? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan! Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of een bezoek aan onze showroom brengen.

Product info

De series

De collecties VivaFloors 7200

De collecties VivaFloors 7200 zijn collecties PVC vloeren met de look en het gevoel van eikenhout. Eikenhout staat bekend om de landelijke stijl die het materiaal met zich mee brengt. Ook de VivaFloors 7200 collecties hebben dit gevoel. Dit komt doordat alle details van het eikenhout zijn overgenomen in dit VivaFloors PVC. Er zijn 4 kleurvariaties verkrijgbaar binnen deze collecties. Deze zijn allemaal te verkrijgen als zowel click en lijm PVC. Daarnaast zijn er nog 2 mogelijkheden tot visgraat PVC.

De voordelen van deze PVC Vloeren

  • Te combineren met vloerverwarming
  • Natuurgetrouwe, landelijke look
  • Slijtvast
  • Onderhoudsarm en hygiënisch
  • Duurzaam

Kom de VivaFloors 7200 series bekijken bij ons in de showroom

Wilt u een serie uit de VivaFloors 7200 series bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u inspiratie op doen en advies krijgen van onze verkoopmedewerkers. Wanneer u direct meet informatie wilt kunt u ook contact met ons opnemen. Voor een scherpe prijsopgave kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Ook voor zakelijke projecten kunnen deze PVC Vloeren gebruikt worden. Bent u met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen