VivaFloors 7210 Visgraat

De VivaFloors 7210 Visgraat is een visgraat PVC vloer. Deze PVC visgraat vloer heeft een authentieke look van echte eiken vloeren. Alle details van het eikenhout zijn overgenomen. Maar dan in de voordelen van PVC vloeren uiteraard. Met de VivaFloors 7210 Visgraat legt u een prachtige basis voor een klassiek interieur.

Bent u benieuwd naar een scherpe prijs voor de 7210-visgraat? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen, of een bezoek brengen aan onze showroom. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De VivaFloors 7210 Visgraat

De VivaFloors 7210 Visgraat heeft een dynamisch karakter dat prachtig gecombineerd kan worden met de eikenhouten look. De Visgraat 7210 heeft een lichte eikenhouten look. Zo krijgt u een klassieke look van visgraat PVC in alle ruimtes bij u in huis. Ook is de combinatie met vloerverwarming mogelijk. De VivaFloors 7210 Visgraat is enkel verkrijgbaar als lijmvariant. Ook is deze serie PVC verkrijgbaar als lange plank met de VivaFloors 7210.

Technische specificaties

  • Afmeting: 73x14,6 cm
  • Dikte: 2,5 mm
  • Dikte toplaag: 0,55 mm
  • Vloerverwarming: Ja

De VivaFloors 7210 Visgraat kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u de VivaFloors 7210 visgraat kopen tegen een scherpe prijs samen met een goed advies op maat. Kom hiervoor eens langs in onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar de 7210 visgraat? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de serie