VivaFloors 7210

De VivaFloors 7210 is een PVC vloer met een authentieke look. De authentieke look van het PVC is afkomstig van eikenhout. De details van het eikenhout zijn dan ook prachtig overgenomen. Om zo tot een fraaie combinatie tussen materiaal en houtlook te komen.

Benieuwd naar een scherpe prijs voor deze PVC serie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Of breng een bezoek aan onze showroom voor meer advies en inspiratie. Direct contact met ons opnemen kan uiteraard ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

VivaFloors 7210 collectie

De VivaFloors 7210 heeft de inspiratie gehaald uit authentieke eikenhout vloeren. Het karakter van deze eikenhout vloeren is prachtig overgenomen in de VivaFloors 7210 collectie. Ook wordt bijgedragen aan de look van eikenhout door het formaat van deze PVC Vloer. Dit formaat is 152,4x22,8 cm (lijm) of 152,4x22,6 cm (click). Deze formaten komen dicher bij het gevoel van eikenhouten planken. Ook kan er een combinatie worden gemaakt met vloerverwarming. Zo krijgt de vloer ook nog eens een comfortabel gevoel!

Specificaties

Deze serie uit de VivaFloors 7200 series heeft de onderstaande specificaties

  • Afmetingen: 152,4x22,6 cm (click) en 152,4x22,8 (lijm)
  • Dikte vloer: 6,5 mm (click incl. ondervloer) en 2,6 mm (lijm)
  • Combinatie vloerverwarming: Ja

VivaFloors 7210 PVC kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in meer advies en een scherpe prijs voor het VivaFloors 7210 PVC. Bent u benieuwd naar deze scherpe prijs? Kom dan langs bij ons in de showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen. Met een zakelijk project bezig als bijvoorbeeld architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen