VivaFloors 7240

De VivaFloors 7240 is een PVC vloer met de uitstraling van eikenhout. Dit eikenhout heeft een lichtbruine kleur. Deze PVC vloer past perfect in een interieur dat op zoek is naar een rustieke en landelijke uitstraling.

Bent u benieuwd naar een scherpe prijs voor de VivaFloors 7240? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Of neem voor meer informatie over dit PVC direct contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

VivaFloors 7240 collectie

De collectie VivaFloors 7240 heeft de look van eikenhout. Maar dan gecombineerd met de gemakken van PVC vloeren. De uitstraling van eikenhout is met de VivaFloors 7240 afgewerkt met een warme kleur. Zo kunt u met het toepassing van dit houtlook PVC een landelijke, warme uitstraling krijgen in alle ruimtes bij u in huis. Daarnaast kan de collectie ook goed gecombineerd worden met het gemak van vloerverwarming. Zo voelt de vloer ook nog eens lekker warm aan. Deze collectie heeft een lijm en klik afwerking.

Specificaties

  • Afmeting: 152,4x22,8 cm (lijm) en 152,4x22,6 cm (click)
  • Vloerdikte: 2,5 mm (lijm) en 6,5 mm (click)
  • Toplaag: 0,55 mm dikte
  • Vloerverwarming: Ja

De VivaFloors 7240 bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs

Bent u op zoek naar de VivaFloors 7240 tegen een scherpe prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan, of bezoek onze showroom. Direct contact met ons opnemen kan natuurlijk ook. Voor een zakelijk project op zoek naar dit PVC? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
De afbeeldingen van deze serie