VivaFloors 7230

De VivaFloors 7230 is een PVC vloer serie met een houtlook. De houtlook waarbij deze serie PVC vloeren de inspiratie voor uit is gehaald is eikenhout. Het eikenhout van de VivaFloors 7230 heeft een lichte kleur als afwerking.

Wilt u een scherpe prijs voor de VivaFloors 7230 serie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Of bezoek eens onze showroom. Ook kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De VivaFloors 7230 collectie

Eikenhout heeft de inspiratie gevormd voor de VivaFloors 7230 collectie. Dit eikenhout als inspiratie heeft een lichte kleur. Zo krijgt u een landelijke stijl op de vloer door de toepassing van de VivaFloors 7230 collectie. Naast de landelijke, warme stijl van de vloer kan de vloer ook warm aanvoelen. Dit kan door deze PVC vloer te combineren met vloerverwarming voor een comfortabel gevoel! Zowel als lijm en click PVC is deze collectie verkrijgbaar. Daarnaast is de VivaFloors 7230 collectie ook verkrijgbaar in Hongaarse punt in lijmvariant. Dit kenmerkende legpatroon wordt vaak geassocieerd met elegantie en luxe.

Verkrijgbaar in Hongaarse punt

Wilt u graag iets anders dan een rechtgelegde vloer of een vloer in visgraat patroon? Wellicht is een vloer in Hongaarse punt dan wel iets voor u. De VivaFloors 7230 is namelijk ook in patroon te verkrijgen. Het kenmerkende legpatroon wordt vaak geassocieerd met elegantie en luxe. Uniek aan de Hongaarse punt is de hoek van 60 graden, waardoor het rustiger en eleganter oogt dan de gebruikelijke 45 graden bij een visgraatvloer. Let op: de Vivafloors 7230 in Hongaarse punt is enkel in lijmvariant te verkrijgen.

Technische specificaties

Hieronder vindt u de technische specificaties van dit houtlook PVC

  • Afmeting: 152,4x22,8 cm (lijm) en 152,4xx22,6 cm (click)
  • Vloerdikte: 2,5 mm (lijm) en 6,5 mm (click inclusief ondervloer)
  • Dikte toplaag: 0,55 mm
  • Combinatie met vloerverwarming: Ja

Meer informatie over de VivaFloors 7230 collectie?

U heeft interesse in de VivaFloors 7230 collectie? Kom dan eens langs bij ons in de showroom voor een scherpe prijs en meer advies, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bent u bezig met een zakelijk project? Ook dan kunt u terecht bij Regge Tegels & Vloeren. Neem in dat geval contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze serie