VivaFloors 7220

De VivaFloors 7220 is een PVC vloer met de look en feel van eikenhout. De uitstraling van eikenhout heeft met de 7220-serie een landelijke touche gekregen. Dit komt ook doordat er een beige kleur aan de VivaFloors 7220 is gegeven. Perfect voor een rustieke en landelijke look voor op de vloer van alle ruimtes.

U bent benieuwd naar een scherpe prijs voor de VivaFloors 7220? Vraag dan bij ons een geheel vrijblijvende offerte aan! Of bezoek voor bijpassend advies onze showroom. Direct contact met ons opnemen voor dit advies kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De serie VivaFloors 7220

Eikenhout is het materiaal dat de inspiratie gevormd heeft voor de VivaFloors 7200 series. Ook de VivaFloors 7220 is hier een onderdeel van. Van deze collectie is de 7220 de afwerking met een beige look. Ook het formaat dat voor de collectie is gekozen om bij te dragen aan het gevoel van eikenhout. Het formaat is een lange plank, zodat de PVC stroken ook de look krijgen van eikenhouten planken. Zowel als lijm en click PVC is de VivaFloors 7220 verkrijgbaar. Ook is de PVC goed te combineren met vloerverwarming.

De technische specificaties

  • Afmetingen: 152,4x22,8 cm (lijm) en 152,4x22,6 cm (click)
  • Vloerdikte: 2,5 mm (lijm) en 6,5 mm (click inclusief ondervloer)
  • Toplaag: 0,55 mm
  • Combinatie met vloerverwarming: Ja

Het VivaFloors 7220 PVC kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren vindt u het VivaFloors 7220 PVC tegen een scherpe prijs samen met advies op maat. Hiervoor bent u van harte welkom in onze showroom of neem eens contact met ons op. Met een zakelijk project bezig? Ook dan voorzien wij u graag in een scherpe prijs. Neem in dat geval contac met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze serie