VivaFloors 7230 Visgraat

De VivaFloors 7230 Visgraat is een PVC vloer die prachtig als basis van een modern interieur gebruikt kan worden. De look van deze serie PVC is gebaseerd op het natuurlijke karakter van eikenhout. Oftewel, een natuurlijke sfeer voor alle projecten!

Wilt u van ons een prijsopgave voor de VivaFloors 7230 Visgraat ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Onze showroom bezoek voor advies van onze verkoopmedewerkers kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De VivaFloors 7230 Visgraat serie

Eikenhout is het materiaal waar de look van VivaFloors 7230 Visgraat uit is gehaald. Met de Visgraat 7230 heeft deze eikenhouten look een meer levendig effect gekregen. Dit maakt de VivaFloors 7230 Visgraat een prachtige mogelijkheid voor alle projecten. Ook kan deze PVC vloer met eikenhouten look goed gecombineerd worden met vloerverwarming. De Visgraat 7230 kan enkel verkregen worden als lijmvariant. Met de VivaFloors 7230 kan de collectie ook als lange plank worden gelegd.

De specificaties

  • Afmeting: 73x14,6 cm
  • Dikte: 2,5 mm
  • Dikte toplaag: 0,55 mm
  • Combinatie met vloerverwarming: Ja

Meer informatie over de VivaFloors 7230 Visgraat?

Regge Tegels & Vloeren geeft u graag meer informatie over de VivaFloors 7230 Visgraat. Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op of bezoek eens onze showroom. Voor een zakelijk of commercieel project op zoek naar deze PVC Vloer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de collectie