VivaFloors 7800 Series

De VivaFloors 7800 serie is een serie PVC Vloeren. Voor dit PVC is de inspiratie gehaald uit fraai eikenhout. Het eikenhout heeft in deze collectie 6 verschillende varianten gekregen. Dit zijn PVC stroken die recht gelegd kunnen worden. Maar ook het levendige effect van visgraat PVC.

Wilt u meer informatie over een PVC vloer uit de VivaFloors 7800 serie? Neem dan gerust eens contact met ons op, of bezoek onze showroom. Wanneer u een scherpe prijs wilt ontvangen kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Product info

Enkele afbeeldingen van de serie

VivaFloors 7800 series

De look van eikenhouten vloeren wordt met de VivaFloors 7800 series weergegeven in 6 variaties. Dit zijn variaties in kleuren en de formaten van de planken. Zo kunnen de VivaFloors 7800 series als visgraat en lange plank worden verkregen. Ook zijn de meeste series beschikbaar als lijm- en clickvariant. Perfect om een rustieke look op de vloer van alle ruimtes bij u in huis te krijgen.

Een scherpe prijs ontvangen?

Wilt u voor PVC uit de VivaFloors 7800 een prijsopgave ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan, of bezoek onze showroom. Contact met ons opnemen kan natuurlijk ook. Bent u bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar VivaFloors PVC? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen