VivaFloors 7870

De 7870 serie van VivaFloors belichaamt de essentie van verfijnde stijl. Als u op zoek bent naar vloeren die niet alleen een blijvende indruk achterlaten, maar ook uw leefruimte transformeren tot een oase van elegantie en stijl, dan is deze serie de perfecte keuze voor u.

Wilt u graag meer informatie over de VivaFloors 7870 serie? Neem dan contact met ons op of kom gerust eens langs in onze vernieuwde showroom in Enter. Uiteraard mag u ook direct onze scherpe prijs voor deze vloer te weten komen. Hiervoor kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De VivaFloors 7870 Collectie

Met de VivaFloors 7870 serie haalt u niet zomaar een vloer in huis: u brengt namelijk verfijning en klasse binnen. Deze serie is ontworpen voor degene die alleen genoegen nemen met het allerbeste en staat synoniem voor verfijning, stijl en ongeëvenaarde duurzaamheid. Maar liefst acht prachtige eikenhouten vloeren in deze collectie zijn een combinatie van lichte en donkere planken en geven een subtiel contrast. Dit maakt dat de VivaFloors 7870 uniek en karakteristiek is.

Specificaties

  • Afmeting: 152,4cm x 22,9cm
  • Dikte vloer: 2,5mm (lijm) en 6,5mm (click inclusief ondervloer)
  • Toplaag: 0,55mm

Verkrijgbaar in walvisgraat

Wilt u graag iets anders dan een rechtgelegde vloer of een vloer in visgraat patroon? Kijk dan eens naar een walvisgraat patroon. De VivaFloors 7870 is namelijk ook in dit patroon te verkrijgen. De planken hebben een groot formaat van 91,4 x 15,2cm waardoor er een opvallend en ruimtelijk effect ontstaat. Deze serie met het walvisgraat patroon is echter wel enkel in de lijmvariant verkrijgbaar.

VivaFloors 7870 te koop bij Regge Tegels & Vloeren

VivaFloors 7870 is tegen zeer scherpe prijzen te koop bij Regge Tegels & Vloeren. Om deze scherpe prijs te weten te komen, kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Liever eerst nog meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze vernieuwde showroom. Bent u bezig met een zakelijk project en wilt u hiervoor de VivaFloors 7870 gebruiken? Neem dan contact met ons op middels het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze serie