VivaFloors 7820

De VivaFloors 7820 is een houtlook PVC serie met een niet van echt hout te onderscheiden uitstraling. Dit komt door de zeer realistische print die gegeven is aan het PVC. Zo krijgt u een prachtige houtlook in de woonkamer, keuken of slaapkamer samen met de voordelen van een VivaFloors PVC vloer!

Bent u geïnteresseerd in de VivaFloors 7820? Dan biedt Regge Tegels & Vloeren u graag een scherpe prijs aan. Hiervoor kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Of breng een bezoek aan onze showroom. Om direct meer informatie te ontvangen kunt u ook contact met ons opnemen uiteraard.

Inspiratie foto's Product info

VivaFloors 7820 collectie

De collectie VivaFloors 7820 is een serie houtlook PVC met extra lange PVC stroken. Zo komt de uitstraling van dit PVC zeer dicht bij het gevoel van echte planken. De VivaFloors 7820 heeft een bruine kleur die goed past bij de kenmerken van eikenhout. De 7820 heeft een lijm en clickvariant. Deze varianten hebben beide een formaat van 152,4x22,9 cm. De combinatie met vloerverwarming is goed mogelijk met deze PVC vloer. Kies voor de VivaFloors 7820 in bijvoorbeeld de keuken, slaapkamer of woonkamer.

Specifciaties

  • Afmeting: 152,4x22,9 cm
  • Dikte vloer: 2,5 mm (lijmvariant) en 6,5 mm (clickvariant inclusief ondervloer)
  • Toplaag: 0,55 mm

Wilt u meer informatie over de VivaFloors 7820

Regge Tegels & Vloeren geeft u graag meer informatie over de VivaFloors 7820 serie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of de showroom bezoeken. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar de VivaFloors 7820? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie