VivaFloors 7810

De natuurlijke charme van eikenhout omgezet in een collectie PVC, dat is de VivaFloors 7810. De VivaFloors 7810 heeft een lichte kleur die goed past bij de look van eikenhout. Deze serie PVC van VivaFloors is verkrijgbaar in zowel een click-variant als een lijm variant. Pas met deze varianten de verwerking aan naar uw eigen mogelijkheden.

De scherpste prijs ontvangen voor de VivaFLoors 7810? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan! Wilt u meer informatie en advies over de VivaFloors 7810? Neem dan contact met ons op. Ook bent u natuurlijk van harte welkom bij ons in de showroom. Regge Tegels & Vloeren geeft u graag meer advies en informatie!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

VivaFloors 7810 houtlook PVC

Het houtlook PVC van de 7810-serie is geïnspireerd op eikenhout. Deze look van eikenhout zorgt voor een uniek karakter in iedere ruimte. Daarnaast geeft het eikenhout de vloer een rustige touche, perfect voor toepassing in ruimtes die rustiek en natuurlijke charme nodig hebben. De collectie van het VivaFloors 7810 PVC bestaat uit 2 onderdelen, de click variant en de lijm variant. Beide varianten hebben het formaat van 152,4x22,9 cm. Deze serie is ook te combineren met vloerverwarming. Zo krijgt u naast een warme uitstraling ook nog eens een comfortabele vloer. Het houtlook PVC van de 7810 heeft een langer formaat met PVC stroken van 152,4 cm. Met deze stroken kan de vloer recht gelegd worden. Ook is de serie verkrijgbaar in een visgraat afwerking, de VivaFloors 7810 Visgraat.

Gebruik de collectie in alle ruimtes

Dit houtlook PVC van VivaFloors PVC is ontwikkeld om in alle ruimtes een prachtige houtlook te creëeren. Dat is ook zeker mogelijk door de goede kwaliteit van deze PVC vloer. Zo is dit PVC geluiddempend, slijvast, vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk. De ideale eigenschappen voor wie een prachtige eikenhouten vloer wil, maar niet de nadelen van een echte houten vloer! Kies bijvoorbeeld voor de VivaFloors 7810 in de slaapkamer, woonkamer of in de hal.

Verkrijgbaar in walvisgraat

Wilt u graag iets anders dan een rechtgelegde vloer of een vloer in visgraat patroon? Kijk dan eens naar een walvisgraat patroon. De VivaFloors 7810 is namelijk ook in dit patroon te verkrijgen. De planken hebben een groot formaat van 91,4 x 15,2cm waardoor er een opvallend en ruimtelijk effect ontstaat. Deze serie met het walvisgraat patroon is echter wel enkel in de lijmvariant verkrijgbaar.

Deze vloer ook laten leggen?

Bent u geïnteresseerd in deze PVC vloer en wilt u deze ook laten leggen? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres. Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u een PVC vloer kopen inclusief leggen! Zo komt u tot het gewenste eindresultaat en nemen wij u graag alle zorgen uit handen. Lees hier meer over het kopen van een PVC vloer inclusief leggen.

Specificaties

  • Afmeting: 152,4x22,9 cm
  • Vloerdikte: 2,5 mm (lijmvariant) en 6,5 mm (clickvariant inclusief ondervloer)
  • Toplaag: 0,55 mm
  • Vloerverwarming: Ja

De VivaFloors 7810 kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over het VivaFloors 7810 PVC? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom. Hier adviseren onze verkoopmedewerkers u graag. Voor een scherpe prijs kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie