VivaFloors 7810 Visgraat

De VivaFloors 7810 Visgraat is een populaire PVC vloer op dit moment. Waarom is dit PVC zo populair? Dat komt door de prachtige eikenhouten look die gecombineerd wordt met de dynamiek van visgraat. Zo krijgt u met de VivaFloors 7810 Visgraat een houtlook vloer die de ruimte laat leven!

Wilt u een prijsopgave voor de VivaFloors 7810 Visgraat ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Of breng een bezoek aan onze showroom en doe direct inspiratie op. U kunt natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De VivaFloors 7810 Visgraat Collectie

De VivaFloors 7810 Visgraat Collectie heeft een houtlook die afgeleid is van eikenhout. Het eikenhout dat de inspiratie heeft gevormd heeft binnen deze collectie een lichte kleur gekregen. Deze uitstraling van eikenhout wordt met de 7810 Visgraat gecombineerd met de charme van visgraat PVC. Het PVC in visgraat geeft de houtlook een levendige touche. Zo is de VivaFloors 7810 vrijwel niet te onderscheiden van een visgraat vloer van echt hout. Maar dan natuurlijk met de voordelen die een kwalitatieve PVC vloer met zich mee brengt. Deze PVC vloer kan enkel verlijmd worden. Ook heeft de 7810 een versie met lange planken, dit is de VivaFloors 7810.

Specificaties:

  • Afmeting: 12,19x60,96 cm
  • Dikte vloer: 2,5 mm
  • Dikte toplaag: 0,55 mm

Combinatie met vloerverwarming mogelijk

Nog een voordeel van het VivaFloors PVC is dat de combinatie met vloerverwarming uitstekend mogelijk is. Het PVC geleidt deze warmte goed. Hierdoor haalt u een hoog rendement uit uw vloerverwarming! Ga dus niet alleen voor een vloer die een warme uitstraling heeft, maar die ook nog eens lekker warm aanvoelt.

Deze visgraat PVC vloer laten leggen

Om de vloer te krijgen naar u wens moet het PVC strak en goed gelegd worden. Dat is een lastige klus voor iemand die dat niet alle dagen doet. Gelukkig hoeft u zich daar bij Regge Tegels & Vloeren geen zorgen over te maken. Bij ons kunt u namelijk uw PVC vloer kopen inclusief leggen. Zo ontzorgen wij u graag en krijgt u een prachtig eindresultaat!

Meer informatie over de VivaFloors 7810 Visgraat bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren staat graag voor u klaar met meer informatie en advies over deze collectie. Hiervoor bent u van harte welkom in onze showroom. Of neem direct contact met ons op. Om een scherpe prijsopgave voor de VivaFloors 7810 Visgraat te ontvangen kunt u een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Bent u bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar de Visgraat 7810? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van dit PVC