VivaFloors 7815

De 7815 serie is één van de nieuwste PVC-series van VivaFloors met natuurgetrouwe eiken look. De serie heeft een combinatie van lichte en donkere planken, wat een subtiel contrast geeft en deze serie daarmee uniek maakt. Deze prachtige VivaFloors vloer past met z'n rustige patroon dan ook in ieder modern interieur.

Heeft u interesse in de VivaFloors 7815? Regge Tegels & Vloeren biedt u graag een scherpe prijs aan. Vraag hiervoor een geheel vrijblijvende offerte aan. Of bezoek eens onze nieuwe showroom in Enter. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u graag meer informatie wilt.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

VivaFloors 7815 Collectie

De VivaFloors 7815 is de nieuwste innovatie van het merk. Als u op zoek bent naar een vloer die niet alleen duurzaamheid en functionaliteit biedt, maar ook een vleugje verfijning toevoegt aan elke ruimte, dan is deze serie precies wat u zoekt. De VivaFloors 7815 vormt namelijk de perfecte balans tussen tijdloze elegantie en moderne flair. Met zorgvuldig ontworpen patronen en kleuren die moeiteloos opgaan in elke interieurstijl, zal deze vloer zeker de aandacht trekken van iedereen die uw huis betreedt.

Specificaties

  • Afmeting: 152,4x22,9 cm
  • Dikte vloer: 2,5mm (lijmvariant) en 6,5mm (clickvariant inclusief ondervloer)
  • Toplaag: 0,55mm

Deze vloer ook laten leggen?

Heeft u interesse in deze PVC-vloer en zou u het leggen ook graag verzorgd willen hebben? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres! Bij ons kunt u namelijk de VivaFloors 7815 PVC-vloer kopen en deze ook door onze ervaren en vakkundige stoffeerders laten leggen. Lees hier meer over het kopen van een PVC-vloer inclusief leggen.

VivaFloors 7815 kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u de VivaFloors 7815 tegen een zeer scherpe prijs kopen. Voor deze scherpe prijs kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen maar u bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Enter. Wilt u liever eerst nog meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op. Onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord. Bent u bezig met een zakelijk project en heeft u hierbij de Vivafloors 7815 in gedachten? Neem dan via het zakelijk contactformulier contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie