VivaFloors 7880

De VivaFloors 7880 is een lichtbruine eiken houten PVC-vloer. De vloer is rustig, oogt natuurlijk en past hierdoor perfect in ieder interieur. De serie representeert de perfecte combinatie van elegantie en duurzaamheid en is een statement van uw smaak en stijl.

Wilt u meer informatie over de Vivafloors 7880 collectie? Kom dan gerust eens langs in onze showroom om deze serie met eigen ogen te bekijken. Uiteraard kunt u ook eerst alleen contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Vivafloors 7880 Collectie

De vloeren van Vivafloors zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij de unieke stijl van uw ruimte. De Vivafloors 7880 serie wordt geleverd met een garantie voor duurzaamheid. Vervaardigd met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, weerstaan deze vloeren slijtage, vlekken en vocht. Ze behouden niet alleen hun schitterende uitstraling, maar blijven ook generaties lang functioneel. Daarnaast heeft deze natuurgetrouwe houtlook PVC serie voor elk wat wils, wat voor interieur u ook maar heeft.

Verkrijgbaar in Hongaarse punt

Wilt u graag iets anders dan een rechtgelegde vloer of een vloer in visgraat patroon? Wellicht is een vloer in Hongaarse punt dan wel iets voor u. De VivaFloors 7880 is namelijk ook in patroon te verkrijgen. Het kenmerkende legpatroon wordt vaak geassocieerd met elegantie en luxe. Uniek aan de Hongaarse punt is de hoek van 60 graden, waardoor het rustiger en eleganter oogt dan de gebruikelijke 45 graden bij een visgraatvloer. Let op: de Vivafloors 7880 in Hongaarse punt is enkel in lijmvariant te verkrijgen.

Specificaties

Afmeting: 152,4 x 22,9cm

Dikte vloer: 2,5mm (lijmvariant) en 6,5mm (clickvariant inclusief ondervloer)

Dikte toplaag: 0,55mm

Bekijk de vloer in de showroom van Regge Tegels & Vloeren

Bezoek onze vernieuwde showroom in Enter of neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze opvallende vloercollectie. Regge Tegels & Vloeren staat klaar om u te helpen uw droominterieur werkelijkheid te laten worden. Wilt u liever direct een scherpe prijs te weten komen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u een interieurarchitect of ontwerper en bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze serie