VivaFloors 7825

Mocht u op zoek zijn naar een authentieke eikenhouten PVC-vloer die rustig en natuurlijk is en perfect past in een moderne inrichting, dan is de VivaFloors 7825 de perfecte vloer. Zo echt zag een PVC-vloer er nog niet eerder uit. Wacht niet langer en ontdek de veelzijdigheid en schoonheid van de VivaFloors 7825 serie bij Regge Tegels & Vloeren.

Wilt u graag meer informatie over de nieuwe 7825 serie van VivaFloors? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op om meer te weten te komen over deze opmerkeljke vloercollectie. Liever direct een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

VivaFloors 7825 Collectie

De 7825 serie van VivaFloors belichaamt tijdloze elegantie met een moderne twist. Elke plank is zorgvuldig vervaardigd om een unieke en weelderige uitstraling te bieden die de aandacht trekt en de zintuigen prikkelt. Of u nu een klassieke inrichting nastreeft of een eigentijds ontwerp hebt, deze vloeren voegen moeiteloos een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Mocht u dus op zoek zijn naar een vloer die een harmonieuze combinatie van luxe en duurzaamheid biedt, dan is de VivaFloors 7825 een essentiële keuze voor uw project. Deze vloeren zijn ontworpen om dagelijkse uitdagingen aan te gaan, terwijl ze hun prachtige uitstraling behouden. De vloeren in de 7825 serie van VivaFloors zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. Ze zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken waardoor ze er jarenlang als nieuw uit blijven zien, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Specificaties

  • Afmeting: 152,4 x 22,9cm
  • Dikte vloer: 2,5mm (lijmvariant) en 6,5mm (clickvariant inclusief ondervloer)
  • Toplaag: 0,55mm

VivaFloors 7825 PVC kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is trotse aanbieder van de VivaFloors vloeren en kan daarom de 7825 serie tegen een scherpe prijs aanbieden. Om deze scherpe prijs te ontvangen kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard heten wij u ook graag van harte welkom in onze showroom in Enter. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap in het proces, van keuze tot installatie. Voor advies of meer informatie kunt ook contact met ons opnemen. Bent u bezig met een zakelijk project waar u de VivaFloors 7825 voor in gedachten heeft? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie