VivaFloors 7830

De VivaFloors 7830 is een PVC Vloer met een eikenhouten look die levensecht is. Dit komt doordat VivaFloors alle kenmerken van het eikenhout prachtig heeft overgenomen in de 7830 serie. Met deze mogelijkheid kan een natuurlijke en stoere basis voor alle interieurs worden gecreëerd.

Meer informatie ontvangen over de VivaFloors 7830? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of onze showroom bezoeken. Bent u benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De VivaFloors 7830 serie

Om een prachtige look van eikenhout op de vloer te krijgen heeft VivaFloors de VivaFloors 7800 series op de markt gebracht. De VivaFloors 7830 is hier een onderdeel van. Deze collectie heeft alle kenmerken van het eikenhout. De kenmerken zijn afgewerkt met een bruine kleur. En kleur die goed bij het hout past. Ook is er bij de VivaFloors 7830 gekozen voor een langer formaat. Dit brengt de serie dichterbij het gevoel van echt hout. Als lijm- en click PVC is deze serie verkrijgbaar. Ook kan het houtlook PVC goed gecombineerd worden met het gemak van vloerverwarming.

Specificaties

  • Afmeting: 152,4x22,9 cm
  • Dikte: 2,5 mm (lijm) en 6,5 (clickvariant inclusief ondervloer)
  • Dikte toplaag: 0,55 mm

VivaFloors 7830 PVC kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in meer advies en natuurlijk een scherpe prijs voor dit houtlook PVC. Hiervoor bent u van harte welkom bij ons in de showroom, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen of mailen. Met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar VivaFloors 7830 PVC? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie