VivaFloors 4200 Series

De VivaFloors 4200 serie is een serie PVC vloeren met houtlook. De houtlook van deze serie is gebaseerd op naaldhout. De naaldhout van de VivaFloors 4200 serie geeft een vloer met een landelijke stijl en natuurlijke uitstraling. In deze serie zijn 4 kleuren verwerkt.

Wilt u meer informatie over de VivaFloors 4200 serie? Neem dan eens contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Benieuwd naar een scherpe prijs voor deze serie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Product info

De collecties van VivaFloors 4200

Het gevoel van naaldhout is de VivaFloors PVC prachtig overgenomen in de VivaFloors 4200 Series. De naaldhout look van het PVC wordt weergegeven in grotere formaten. Deze grote formaten passen goed bij de look van het PVC. Daardoor krijgt u met een PVC vloer uit deze serie een fraaie houtlook op de vloer. In de collectie zijn 4 kleurvariaties verwerkt. Dit zijn lichtere en donkere kleuren. Daarnaast zijn de series in zowel click als dryback variant verkrijgbaar. De vloeren kunnen dus als klik PVC en lijm PVC verwerkt worden. Bij het click PVC is een ondervloer nodig. Het lijm PVC kan verlijmd worden op een geëagliseerde vloer.

De kleuren

Deze collectie PVC houtlook vloeren is verkrijgbaar in onderstaande kleuren.

Kleuren:

  • Naaldhout 4202
  • Naaldhout 4203
  • Naaldhout 4204
  • Naaldhout 4205

PVC van een VivaFloors 4200 serie kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Door onze directe contacten met VivaFloors PVC kunnen wij de 4200 series aanbieden tegen een scherpe prijs. Deze scherpe prijs kunt u van ons ontvangen door een vrijblijvende offerte aanvragen. Of kom meer informatie en inspiratie op doen bij ons in de showroom. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar PVC uit de VivaFloors 4200 serie? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen