VivaFloors 4204

De VivaFloors 4204 is een PVC vloer met een donkere naaldhout look. De natuurlijke look van naaldhout heeft een vergrijsde look gekregen met deze afwerking. Breng een stoere en landelijke look aan in uw huis door het gebruik van de VivaFloors 4204.

Heeft u interesse in de VivaFloors 4204? Vraag dan voor een scherpe prijs direct bij ons een geheel vrijblijvende offerte aan. Wilt u advies over dit houtlook PVC? Breng dan een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het VivaFloors 4204 PVC

Het VivaFloors 4204 PVC is onderdeel van de VivaFloors 4200 series. Daardoor heeft de PVC vloer de look van Scandinavisch naaldhout. De VivaFloors 4204 geeft hier een vergrijsde kleur aan. Gecombineerd met de langere formaten komt het PVC dicht bij het gevoel van echt hout. Maar dan met de voordelen van PVC Vloeren. De VivaFloors 4204 heeft zowel een lijm- als clickvariant.

Productspecificaties:

  • Afmetingen: 142,2x22,9 cm (Lijm) 142x22,5 cm (Click)
  • Dikte Vloer: 2,5 cm (Lijm) en 6,5 (Click)
  • Toplaag: 0,55 cm
  • Combinatie met vloerverwarming: Ja

Het VivaFloors 4204 PVC kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt u graag een scherpe voor de VivaFloors 4204. Voor deze scherpe prijs kunt u een offerte bij ons aanvragen of onze showroom bezoeken. In de showroom geven onze verkoopmedewerkers u ook graag meer informatie. Voor een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen