VivaFloors 4202

De VivaFloors 4202 is een houtlook PVC vloer. De houtlook van deze PVC vloer is afgeleid van het natuurlijke naaldhout. De look van het naaldhout is met een lichte kleur afgewerkt. Zo krijgt u een vloer met de charme van hout die ook een modern interieur gebruikt kan worden.

Bent u benieuwd naar een scherpe prijs voor het VivaFloors 4202 PVC? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen! Wilt u advies, informatie en inspiratie over deze PVC vloer? Neem dan contact met ons op, of bezoek onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De VivaFloors 4202 collectie

Op zoek naar een PVC vloer met een lichte houtlook? Dan is de VivaFloors 4202 een goede keus. Deze PVC vloer heeft namelijk een niet van echt te onderscheiden houtlook. Dit houtlook PVC is onderdeel van de VivaFloors 4200 Series. De houtlook is geïnspireerd op naaldhout uit Scandinavische bossen. Deze sfeer haalt u dan ook in huis door de toepassing van de VivaFloors 4202. De look van naaldhout wordt ook nog eens gecombineerd met grotere formaten aan PVC stroken. Deze grotere formaten brengen de collectie dichter bij het gevoel van echte houten planken. De collectie is verkrijgbaar in een lijm en click variant. Ook is de combinatie met vloerverwarming zeer goed mogelijk! Het VivaFloors 4202 PVC geleid de warmte hiervan namelijk zeer goed.

Specificaties

De specificaties van deze PVC Vloer:

  • Formaten: 142x22,5 cm (click) 142,2x22,9 cm (dryback/lijm)
  • Dikte: 6,5 mm (click) 2,5 mm (lijm)
  • Toplaag: 0,55 mm
  • Geschikt voor vloerverwarming: Ja

VivaFloors 4202 tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren

Het VivaFloors 4202 PVC kunt u bij Regge Tegels & Vloeren kopen tegen een scherpe totaalprijs. Voor deze totaalprijs kunt u een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wilt u meer informatie over deze collectie? Breng dan een bezoek aan onze showroom. En krijg direct een advies van onze verkoopmedewerkers. Ook kan de 4202 collectie goed gebruikt worden bij zakelijke projecten. Bent u voor een zakelijk project bezig en op zoek naar dit PVC? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze serie