VivaFloors 4205

De VivaFloors 4205 is PVC vloer met bruine kleur. Deze PVC vloer is geïnspireerd op naaldhout. Het naaldhout is afkomstig uit de noordelijke, Scandinavische bossen. Het naaldhout met een bruine kleur geeft uw vloer een sfeervol karakter.

Regge Tegels & Vloeren geeft u voor het VivaFloors 4205 PVC graag een scherpe prijs. Benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Voor meer informatie over de Naaldhout 4205-serie kunt u altijd contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

VivaFloors 4205 PVC Vloer

De VivaFloors 4205 collectie heeft een robuuste houtlook. De robuuste houtlook heeft een bruine kleur. Deze kleur past goed bij het gevoel van naaldhout. Het formaat van de 4205 uit de VivaFloors 4200 series is langer. Het langere formaat past goed bij het gevoel van houten vloeren. De VivaFloors 4205 is verkrijgbaar in een click en lijmvariant. Ook kan dit PVC goed gecombineerd worden met vloerverwarming.

Specificaties

  • Formaat: 142x22,5 cm (Click) 142,2x22,9 cm (Lijm
  • Dikte Vloer: 6,5 cm (Click inclusief ondervloer), 2,5 mm (Lijm)
  • Dikte Toplaag: 0,55 mm
  • Vloerverwarming: Ja

De VivaFloors 4205 kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De VivaFloors 4205 vindt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen een aantrekkelijke prijs samen met advies op maat. Kom hiervoor eens langs bij ons in de showroom. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Met een zakelijk project bezig? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de PVC Vloeren